Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerinted milyen ez a telefon?

Szerinted milyen ez a telefon?

Figyelt kérdés
SAMSUNG MONTE SLIDER
2010. dec. 29. 16:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
MIÉRT KIABÁLSZ?! - nekem nem tetszik, inkább shark!
2010. dec. 29. 16:38
 2/17 anonim ***** válasza:
Szerintem mobil. Ugye?
2010. dec. 29. 16:39
 3/17 anonim válasza:

NEKEM TETSZIK A TELEFON, AZÉRT, MERT SZÉTHÚZHATÓ. BÁR NEM ANNYIRA FONTOS EZ A KÉRDÉS, AZT HISZEM.

ATTÓL IS FÜGG, HOGY MIHEZ AKAROD HASZNÁLNI, VAGY NEM?

2010. dec. 29. 16:44
 4/17 anonim válasza:
AMÚGY SZERINTEM IS MOBILTELEFON, AZAZ A MATÁV HÁLÓZATON NEM HASZNÁLHATÓ, CSAK KÁRTYÁVAL!!! AZAZ A RENDES TELEFONODAT NEM TUDOD EZZEL HELYETTESÍTENI, SAJNOS.
2010. dec. 29. 16:45
 5/17 anonim ***** válasza:
3 éve is gagyi lett volna, nemhogy most. Miért akarnál ilyet? Ha olcsó mobil kell, Nokia 2730-ast kaphatsz 15 ezerért. Az sokkal jobb, pedig utálom a Nokiákat.
2010. dec. 29. 16:50
 6/17 A kérdező kommentje:
Utolsonak:Nekem ilyen az ízlésem neked olyan te utálod a Nokiákat én nem ... ennyi
2010. dec. 29. 16:55
 7/17 anonim ***** válasza:
Na akkor megvan a válasz, vegyél 2730-at :)
2010. dec. 29. 16:58
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik e telefon. Tudásban annyi, amennyi az ára, de sztem neked a célnak pont megfelel. Am mit érdekel, hogy másnak mi a véleménye...?? Itt az emberek vagy leszólják, vagy ajánlanak egy mást...Ha neked tetszik, tudásban megfelel és árban is hozzáférhető, akkor elkell menni és meg kell venni!!!! Am minőségben nincs vele semmi gond, osztálytársamnak ilyen van és semmi probléma nincs vele, pedig már jócskán megverte az eső, felavatott több tiz lépcsőfokot ...stb...
2010. dec. 29. 17:55
 9/17 anonim ***** válasza:
Am a 2730-ról az a véleményem, hogy elég izléstelen mindkét nemhez. Ha anyúm kezébe látom, mindig az az érzésem, hogy megint elvette apum mobilját, hiszen nem hozza illő, túl durva egy női kézbe. Ha bátyám kezábe látom, elgondolkodom, hogy ő mikor lett b.u.z.i, hogy ien impotens telefonnal megindul....De ez az én véleményem, mindenkinek más a szép és a jó. :)
2010. dec. 29. 18:20
 10/17 anonim ***** válasza:
spórolj még picit és vegyél ZTE Blade-et :)
2010. dec. 29. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!