Valaki segít nekem? Nem értem hogy vannak ezek. (? )
most akkor mikor mennyibe kerül? hűségnyilatkozattal meg mindennel? mennyiből lehet megúszni a legolcsóbban?
köszi ha válaszolsz
Hát erre elég összetett választ lehet adni, de remélem érthető lesz.
Legolcsóbb esetre is 3 verzió van:
MédiaMánia díjcsomaggal 0Ft a készülék(de rohadt sok a havidíj)
Alapcsomag mellett vállalod a Net500 csomagot így 79791Ft.
Simán alapcsomaggal pedig 85491 Ft.
Tehát ha nem gondd a magas havidíj akkor 0Ft a legolcsóbb ajánlat, ha normális havidíjat szeretnél 85491 Ft a legolcsóbb !
nos ha 0 forintért veszed akkor 24 hónapig fizetsz havi 16000 ft -ot így a vége:384000 forint (ebben természetessen a telefonálás is benne van)
ha 28500 ft os kezdővel veszed akkor 24 hónapig fizetsz havi 11000 forintot ami a végén:292500 ft(ebben természetessen a telefonálás is benne van)
ha 52000 ért veszed akkor 12 szer fizetsz 16000 ft ét ami a végén 244000 forint(ebben természetessen a telefonálás is benne van)
és így tovább de ha mondjuk meg veszed kártyásan 102000 forintért és havi 3000 forintot beszélsz vele akkor a végösszegű(2 évre nézve):174000 ft tehát kártyássan a legolcsobb én ilyenkor azt szoktam ajánlani hogy rengeteg bank ajánl személy kölcsönököt amiknek nagyok a kamataik de még mindig jobbak mint az előfizu
Csak annyi hogy a második válaszadó nagyon jó matekos, de elfelejtette közölni hogy nem a tényleges összeget írta le.
Ugyanis a havidíjakat is beleszámolta amit nem kell.
A havidíj 100%-ban lebeszélhető a tényleges költséget nem növeli, gyakorlatilag nem is tényező ebben a szempontban, itt a puszta vételárat kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!