Most már tényleg nem értem segít nekem valaki?
Most már mindenki mond mindent minden márkáról most egy olyan kérdésem lenne hogy melyik az a mosogatógép
márka ami valóban jó de nem méregdrága?
Mi a METRO-ban vettük meg a bemutató darabot.A nettó áráért adták.
Ez egy beépíthető 9 terítékes Hotprint-Ariston.52e volt.
Mi úgy tervezünk minden gépre,hogy 5-6 év,és nem ér(t még)meglepetés.Bár a "híresen sz@r" márkákat kerüljük.
hát akkor jól jutottál hozzá! szerencséd volt(:
És vajon a zanussi milyen lehet???
Az igazság,hogy nem is akartunk mosogatógépet venni. Még nem ! Csak megálltunk a kijáratnál bemutatódarabokat nzelődni.Hopp--itt egy,ami nekünk majd kellene--hát akkor most.
A Zanusszi sem lehet rossz.
Én csak azt tudom,milyen márkát NEM szeretnék többé/tapasztalatból/->Whirlpool,Candy,Orion,OK,
Nekem is Zanussi van. Nem jártam jól vele. A szivattyúban lévő egyik járókerék rendszeresen elkopik. Valami gagyi műanyagból van. Azt hittem veszek másik kereket 500-600 fT-ért és akkor már sokat fizettem,összerakom és kész.Hát nem, csak komplet szivattyúházat adnak 6000 Ft-ért. Még jó,hogy a villanymotor részt nem kell megvenni...Már kétszer cseréltem, mi lett volna ha szervizt hívok.
Pedig a szűrő mindig a helyén van a kopás pedig egyenletes az egész felületen, nem darabok őrölték le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!