Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ma vettem új telefont De nem...

Ma vettem új telefont De nem nagyon akar működni Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Samsung s5230 am van. a boltban aztmondták rakjam fel a töltőre 10-12 órája, de hogy közben lehet használni. lassan 4 órája töltöm és nem lehet bekapcsolni. ha kihúzom a töltőből akkor se. próbáltam h kihúzom és visszarakom de akkor se kapcsol be. a pinkódig eljut de miután beírom kikapcsol újra. mit csináljak segítsetek :(
2010. dec. 27. 20:19
1 2
 11/12 perettyó ***** válasza:
mi csak segítenénk rajta mert tényleg nem egy jó de ha jól emlékszem azért kapott tanácsokat csak tudod mindenki jön vele hogy mi vagyunk a hülyék hogy szidjuk de mióta regelve vagyok (kb 1hét se)azóta ez a 10. hibás s5230 és még mennyi lehet amiröl ide nem irnak belölünk tényleg csak a jó szándék szól
2010. dec. 27. 23:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Beírások alapján nem lehet eldönteni, jó, vagy nem, egy telefon.

Tapasztalatom szerint szinte minden telefonra akad lekicsinylő megjegyzés. És ez nem csak erre az oldalra vonatkozik.

2010. dec. 28. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!