Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ma vettem új telefont De nem...

Ma vettem új telefont De nem nagyon akar működni Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Samsung s5230 am van. a boltban aztmondták rakjam fel a töltőre 10-12 órája, de hogy közben lehet használni. lassan 4 órája töltöm és nem lehet bekapcsolni. ha kihúzom a töltőből akkor se. próbáltam h kihúzom és visszarakom de akkor se kapcsol be. a pinkódig eljut de miután beírom kikapcsol újra. mit csináljak segítsetek :(
2010. dec. 27. 20:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Holnap vidd vissza.
2010. dec. 27. 20:49
 2/12 bp1985 ***** válasza:
54%
Sz@r az akksija, mint maga az egész telefon. Vidd vissza, kérj egy újat, és add el. Vegyél helyette valami normális telefont. Ja, és magyarázd el a telenoros ügyintézőnek, hogy li-ionos akksinak alapból nem tesz jót a 12 óra töltés. Sőt, formázni sem lehet, ahogy ők mondják.
2010. dec. 27. 21:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Hagyd érintetlenül reggelig és ha akkor sem müködik, akkor vidd vissza, de sztem nem lehet nagygond vele...
2010. dec. 27. 21:02
 4/12 A kérdező kommentje:
t-mobil.. de lényegtelen.. akivel eddig talákoztam annak jó volt és nem voltak ilyen problémái
2010. dec. 27. 21:05
 5/12 perettyó ***** válasza:
ha soha nem is müködött nálad akkor gyári hiba de valószinü hogy az aksi nem veszi fel a töltést vagy nem adja le a telefonnak de szerintem is add el de nén azt mondom hogy az új aksikat nem szabad és nem is tudod 5-6 óránál tovább tölteni mert lekapcsol a töltö de tuti kukás legalább az aksi vagy épp a töltö ha esetleg van otthon másik samsung töltöd vagy telod akkor ezekkel megtudod nézni hogy mi a baj
2010. dec. 27. 21:49
 6/12 anonim ***** válasza:
az egész telefon nem ér semmit
2010. dec. 27. 22:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem ér. Könnyen itélkezünk, de arra nem gondolunk, h azért a pénzért valaki megdolgozott. És mindenki nem vehet csucskategoriás telefont és ezt nem szabad vele éreztetni. Holnap vidd vissza a telefont és nézesd meg, de nem 1 eldobni való telefon, mert soknak még arra sem futja. Ugy h vegyünk vissza ha kérhetném...
2010. dec. 27. 22:46
 8/12 anonim válasza:

Utolsó:

A többiek nem a felső kategóriásakra gondoltak hanem hogy ez még az árkategóriájában is SZAR.

Vegyél Nokia 5230at!

2010. dec. 27. 22:57
 9/12 perettyó ***** válasza:
csatlakozom az ucsohoz és nem azért mert nekem is van 1 hanem mert van összehasonlítási alapom és tényleg ár érték arányban a legjobb telefon föleg ha azt nézed milyen szemetek androiddal vagy anélkül vannak vele 1 kategoriában
2010. dec. 27. 23:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondom, elismerem h a Nokia viszi az irányt abban az árkategoriában. Csak szegény ma vett egyet, ne mind csesz..tessük, mert én sem örülnék neki. Nem is ez volt a kérdés h jót választotte, hanem mit csináljon...erre a sok válasz...szar, dobd el, vegyél újat..stb..nem szép dolog.
2010. dec. 27. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!