Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi számít ma csúcstelefonnak?

Mi számít ma csúcstelefonnak?

Figyelt kérdés
Ami a legtöbbet tud
2010. dec. 27. 14:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Az Apple csucstelefonja egy túlárazott termék, amely nem éri meg az árát - közel sem. Azért menő, mert nagyon drága és lehet vele menőzni, h nekünk van arra pénzünk. De arról senki nem beszél h ha a telefon mindkét oldalát tartod a fémszál miatt gyakran elmegy a térerő, vagyhogy mennyire hiányos az iOS, főleg ami a multimédiát és szorakozást illeti....na meg arról sem beszél senki, h fél év alatt több millió IPhone4-nek sárgult be a képernyő felső része. Pedig ezek a tények és nem azok, h nekünk IPhone kell, mert jó drága cucc és mien jó is lehet az. Rengeteg Apple fan van akik felnyomták egymás agyvizét h az IPhone mennyire is jó......NEM ÉRI MEG MEGVÁSÁROLNI. A legjobbért talán a Galaxy S pályázhat a legjobb eséllyel, mivel az Android messze a legjobb napjainkban. A képernyője SuperAMOLED, amely a legszebb...messze veri az IPhone retina display-ét...igaz nem felbontásban, hanem szépségben és szinek kavalkádjában. Azontul minden ütös és minőségi cucc benne van, egyedül ami a samu szemére vethető az a vaku hiánya....de egy olyan telefonnál ez türhető, sőt türni KELL!!! Árban eléggé hozzáférhető mostmár és tudásban veri az egész LG-NOKIA brancsot....Azért az összegért biztos h a legjobb a csucskategoriában. Szétnézhetsz HTC között is, de a samu képernyő az samu képernyő......nem fakó tft-lcd mint amien a htc-ben van....SAMSUNG GALAXY S.. ;)

H mit tud?? Hát röviden....wi-fi,gps,teljes multimédia és szorakoztatás(legjobb telefonos játékok, szuper böngésző, zenelejátszó,rádió,filmlejátszó...), azontul a samuban van thinkfree(microsoft office, pdf és egyéb dokumentumokat tudsz megnyitani, szerkezteni, menteni), párosithatod a telefont tv-vel,laptop-al és mindent máris nézhetsz nagyba, használhatobb 2010-es samu tv-k távirányitojaként, a szervező(ébresztőóra, naptár,...)-sms-telefonálás már alap és még rengeteg alkalmazás amivel jól és hasznosan ellehet babrálni...

2010. dec. 27. 14:11
 2/10 perettyó ***** válasza:
ami a legtöbbet tud?nézd ma már nem is inkább a tudásért kell fizetni hanem a minöségi anyagokért, a névért és tökéletes össze szerelésért hisz már több alsó közép kategoriás telefon is kinál 5mp és kamerát wifit,érintő kijelzőt,androidot stb stb sokan irják majd hogy Iphone 4 de szerintem egy csúcskategoriás mobil az Samsung omnia 7,vagy galaxy 3,htc hd de készülj arra hogy ezek a telefonok nem olcsók de ha nekem korlátlan pénzem lenne telefonra akkor mindenképp olyat vennék ami sokat tud de egyedi (nem mindenki olyannal szaladgál) akkor egy omnia 7 et vennék
2010. dec. 27. 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:
GALAXY S-es vagyok. De amugy sztem is nagyon jó az OMNIA 7. Tényleg minőségi anyagból van, szintén superamoled, egyedi a windows oprendszere és tényleg ritka kincs, amellyel nem akárki futkosik.
2010. dec. 27. 14:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Samsung Galaxy S és Apple iPhone 4.

Az év telefonja a SGS :D és nekem is olyan van

2010. dec. 27. 14:36
 5/10 A kérdező kommentje:
és a HTCről mi a véleményetek?
2010. dec. 27. 15:01
 6/10 anonim ***** válasza:

előre is sorry az oofért...

láttam sok galaxy s-es van it...:) valaki megtudja mondani,hogy számítógépről honnan utodk leszedni mozgó háttérképet rá??

2010. dec. 27. 16:08
 7/10 anonim ***** válasza:

HTC?? Bivalyerős telefonok, minőségi anyagokból, nagy tudással, de abban az árkategoriában, amelyben készülékeiket megjelentetik, abban náluk jobb telefonokat lehet kapni.

Nem mondom, mert tökéletesen megfelel a htc Desire vagy HD2 is, de én annyi pénzért biztos egy tökéletes képernyőjű, gyorsabb és számomra jobb Samsungot vennék. Galaxy S vagy OMNIA 7 viszi a pálmát ebben a kategoriában(csucstelefonok).

2010. dec. 27. 18:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Win 7 telók üzletembereknek vannak szánva, ahogy a drágább Android telók is.
2011. jan. 22. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem

HTC Sensation 4G

vagy

LG Optimus 2X

Én nemtok dönteni a 2 között:)

Tipikusan az hogy egyik jobb mint a másik:) az LG ezt tudja, a HTC meg azt

2011. máj. 15. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:
előző vagyok, az LG Optimus 2X többet tud, többek közt van rajta HDMI csatlakozó, jobban néz ki rajta az időjárás-idő alkalmazás:) viszont kisebb a kijelzője tehát a kérdező tudás alapján akarja a jobbat nem méret szerint:)
2011. máj. 15. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!