Mi számít ma csúcstelefonnak?
Az Apple csucstelefonja egy túlárazott termék, amely nem éri meg az árát - közel sem. Azért menő, mert nagyon drága és lehet vele menőzni, h nekünk van arra pénzünk. De arról senki nem beszél h ha a telefon mindkét oldalát tartod a fémszál miatt gyakran elmegy a térerő, vagyhogy mennyire hiányos az iOS, főleg ami a multimédiát és szorakozást illeti....na meg arról sem beszél senki, h fél év alatt több millió IPhone4-nek sárgult be a képernyő felső része. Pedig ezek a tények és nem azok, h nekünk IPhone kell, mert jó drága cucc és mien jó is lehet az. Rengeteg Apple fan van akik felnyomták egymás agyvizét h az IPhone mennyire is jó......NEM ÉRI MEG MEGVÁSÁROLNI. A legjobbért talán a Galaxy S pályázhat a legjobb eséllyel, mivel az Android messze a legjobb napjainkban. A képernyője SuperAMOLED, amely a legszebb...messze veri az IPhone retina display-ét...igaz nem felbontásban, hanem szépségben és szinek kavalkádjában. Azontul minden ütös és minőségi cucc benne van, egyedül ami a samu szemére vethető az a vaku hiánya....de egy olyan telefonnál ez türhető, sőt türni KELL!!! Árban eléggé hozzáférhető mostmár és tudásban veri az egész LG-NOKIA brancsot....Azért az összegért biztos h a legjobb a csucskategoriában. Szétnézhetsz HTC között is, de a samu képernyő az samu képernyő......nem fakó tft-lcd mint amien a htc-ben van....SAMSUNG GALAXY S.. ;)
H mit tud?? Hát röviden....wi-fi,gps,teljes multimédia és szorakoztatás(legjobb telefonos játékok, szuper böngésző, zenelejátszó,rádió,filmlejátszó...), azontul a samuban van thinkfree(microsoft office, pdf és egyéb dokumentumokat tudsz megnyitani, szerkezteni, menteni), párosithatod a telefont tv-vel,laptop-al és mindent máris nézhetsz nagyba, használhatobb 2010-es samu tv-k távirányitojaként, a szervező(ébresztőóra, naptár,...)-sms-telefonálás már alap és még rengeteg alkalmazás amivel jól és hasznosan ellehet babrálni...
Samsung Galaxy S és Apple iPhone 4.
Az év telefonja a SGS :D és nekem is olyan van
előre is sorry az oofért...
láttam sok galaxy s-es van it...:) valaki megtudja mondani,hogy számítógépről honnan utodk leszedni mozgó háttérképet rá??
HTC?? Bivalyerős telefonok, minőségi anyagokból, nagy tudással, de abban az árkategoriában, amelyben készülékeiket megjelentetik, abban náluk jobb telefonokat lehet kapni.
Nem mondom, mert tökéletesen megfelel a htc Desire vagy HD2 is, de én annyi pénzért biztos egy tökéletes képernyőjű, gyorsabb és számomra jobb Samsungot vennék. Galaxy S vagy OMNIA 7 viszi a pálmát ebben a kategoriában(csucstelefonok).
Szerintem
HTC Sensation 4G
vagy
LG Optimus 2X
Én nemtok dönteni a 2 között:)
Tipikusan az hogy egyik jobb mint a másik:) az LG ezt tudja, a HTC meg azt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!