Idősnek számít már egy 6 éves mobiltelefon?
",mert elővettem nemrég a buszon,és körülöttem minden fiatal csajszi rózsaszín..."
Szarni kell rájuk, magadnak vegyél készüléket, ne a divatnak görcsölj.
Légy egyéniség, de birkamód kövesd a divatot.....
Az emberek furcsák, nincs mit tenni.....:)
figyelj : ,,Még internetezni is tudok vele (előfizettem egy mobilnet csomagra). Csak azért kérdem,mert elővettem nemrég a buszon,és körülöttem minden fiatal csajszi rózsaszín meg fehér érintőképernyőssel hallgatta a fülében róla a zenét,és hát csaj vagyok én is. Picit észrevettem magam,hogy hoppá,mintha picit őskori lennék. De továbbra sincs túl sok ingerenciám lecserélni,mert nekem tökjó.,,
azokaz a rózsaszín telefonoat kb annyira használják ki , mint te a 6 éves telefonodat , énis nemrég cseréltem le a nokiámat(nyomógombos) , de nem a környezet hatására tettem , figyelj ha neked nem kell több akkor hagyd , de ha már telefonvásárlásra szánod rá magad akkor :
ha nem számít az ár , csak a minőség : Iphone 4s (jelenleg nincs jobb telefon - és nagyonegyszerű kezelni)
ha nem költenél annyit 1 telefonra ,de mégis nem akarsz rosszul dönteni akkor windows phone : pl. Lg optimus 7 (nincs személyes tapasztalatom , de csak jókat hallottam róla)
az android se rossz , nekem a design nem tetszik és szerintem túl van bonyolítva.
csak Ios Android ill. Windows Phone k közül válogass , ha érintőképernyőset választasz , a többi kb annyit tud mint 1 ,,6 éves mobiltelefon,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!