Hogy ha telefonon msn - ezek az pénzbe kerül- e? Mert már sokat msn eztem és félek hogy nagyon drága lesz a számlám ( HTC s710 - em van). ( Wifi-n msneztem végig)
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 12:51
1/7 anonim válasza:
Istenem. Légyszives olvass utána, mert már nagyon unjuk a boszket kérdéseket. A wi-fi nem vesz le pénzt a telefonodról, az egy olyan szolgáltatás, amelyet akk fizetsz ha otthonra megrendeled, de ha tudod a kodot, akk lopni is tudod...teljesen INGYEN!!!
2/7 anonim válasza:
Ha nem értesz hozzá,sőt azt sem tudod mire van a WLAN akkor minek enek ilyen mobil!!!!!!
3/7 anonim válasza:
Igen marha unalmasak már ezek a kérdések, naponta 50x megkérdezi 50 pö cs hogy a wifi ingyenes-e...
Tudod mit? Nem ingyenes, 2000000000000000000 ft lesz a számlád..... -.-'
4/7 anonim válasza:
Miért van az hogy mindenki utólag kérdi meg hogy mi is az amit egy hónapja nyomogat, és kell-e fizetni érte?
5/7 A kérdező kommentje:
Nyugi már nem kell mindent így lereagálni. UJ VAGYOK NEM LEHET EGYSZERŰEN VÁLASZOLNIII????
2010. dec. 26. 18:50
6/7 anonim válasza:
Mert fogalma sincs róla, mit nyomogat.
Mert az átlag életkor nemigen lehet 14-él több.
7/7 anonim válasza:
ÉS az újaknak mi nem működik:
A google vagy a kereső a gyakorikérdéseken?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!