1/7 anonim válasza:
biztos akad valaki aki megveszi pl gyűjtők
2/7 anonim válasza:
azért mert ez nem egy átlagos telefon!!!
Discovery Science-n megy Gadget Show! (Kütyü parádé) és ott ezt bemuttaták és azért különleges,mert amit rajta tárolsz zenéket,sms-eket,videokat,jegyzeteket (egy szoval mindent!) elküldi egy titkos Katonai adatbázisra! ennyire emlékszek! :D
ha más is látta ezt a részt részletezheti tovább is! ;)
3/7 anonim válasza:
Mert Vertu(nagyon elit márka)
De mivel itt még a 600.000 nagyon olcsó lenne BIZTOSAN hamis.EZ olyan mintha egy Teljesen jóállapotú ferrarit adnának 5millióért,hát nem átverés?
4/7 A kérdező kommentje:
osztálytársamnak is egy ilyenje van és nem akartam elhinni hogy ennyit ér
én a helyébe nem vinném a suliba inkább eladnám
2011. okt. 12. 18:51
6/7 bp1985 válasza:
Az eredeti vertu 1 millió felett van. Ez nem eredeti, hanem kamu. Ezeknél nem is aa tudást fizeted meg, hanem azt, hogy vertu, és nem műanyag, meg fém, hanem arany, ezüst, meg hasonló dolgokból készül.
7/7 kisvuk29 válasza:
Szerintem egy telefon nem ér ennyit.Ha 2-3 nullával kevesebb lenne esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!