A drága jobb, vagy az olcsó sz*rabb telefont lopják el előbb?
Azt hittem a mai világban már az okostelefonmokra mennek a lopások.
Erre, ellopták ismerősöm régi 10 ezer forintos nokiáját.
Ami már kopott, régi vacak volt.
Ő sem értette, hogy kinek kell manapság az.
Most, melyik telefont lopnák el előbb, a régi "buta" olcsó telefont, vagy az új drága okos telefont?
Nem a telefontól, hanem az alkalomtól függ, ha van rá lehetőség, az utolsó szutyok '92-őben gyártott féltéglát is ellopják.
Vigyázni kell mindenre, mert ha leejtesz valamit, nem is koppan...
12éves korom ota van telefonom(25vagyok) amiota értek is valemnyire hozzájuk mondjuk legyen 16 azota mindig mindig majdnem csucsmobilom volt(mindig a legjobb alatt egy kicsivel most pl htc desire s) de voltak iphonjaim is meg minden. a lényeg h valahogy nekem sose lopták el telefonom nemtudom hogy csinálják egyesek h öszevisza lopkodják tőlük. nemkell vele villogni aztán kész.
de h a kérdésre is válaszoljak aki eladásra akarja ellopni az odafigyel h csak jo telot lopjon. aki meg csak a "poén" kedvéér lopja el neki meg mind1
tőlem megpróbálta 1 cigánybanda , 6 an álltak körül , szerencsére elsikerült rohannom... (iphone 4)
am mindent ellopnak ami mozdítható
igaz a mondás: alkalom szüli a tolvajt.
én minden cuccomra vigyázok, sosem iszom annyit a bulikban, h védtelen legyek a támadásokkal és a lopásokkal szemben.
figyelni a kell a táskádra, zsebedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!