Mi a véleményetek a nokia 5230-ról?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 10:26
12/16 anonim válasza:
C7, N8...ugyaolyan unalmas, mint a többi Nokia. Ezzel sem tudott a Nokia nagy lépést megtenni az okostelefonok piacán.
13/16 perettyó válasza:
nem nem az N8 C7 op rendszerére gondoltam hanem azt hiszem valami androidhoz hasonló valamit akarnak és azt hiszem hogy ezek a szériák már csak az utolsó nyögései a simbiánnak
15/16 anonim válasza:
Ebben az árkategóriában mindenképpen nagyon jó telefon!
16/16 anonim válasza:
Nekem ilyenem van, és nagyon szeretem, persze nem tudok olyan okosságokat mondani, mint az előttem szólóak. Nekem annyi bajom van vele, hogy nem lehet kikapcsolni az ébresztő órát, csak külön szundira állítani, majd belépni az ébresztőórához ott inaktiválni, majd pár óra múlva aktiválni, mert ha rögtön akkor állítom vissza, hiába van 6:00-ra beállítva, ő akkor 6:03-kor is ébreszt mikor visszaállítom. Szóval ez jó nagy szar benne, de egyébként, egy magamfajta nem nagy telefongurunak, tökéletesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!