Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a nokia...

Mi a véleményetek a nokia 5230-ról?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 10:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt belejtettem volna a budiba, nagyon szerettem, nagyon jól működöt. Könnyen kezelhető, sokat tud, a Nokia család méltó tagja. Meg voltam vele elégedve. De a vizet nem tűri jól, vigyázz vele :)
2010. dec. 26. 10:35
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

Még mindig jobb,mint ha samsungokban gondolkodnál.Jó telefon,van rajta symbian,és kezelhető.

bazos.sk

2010. dec. 26. 10:49
 3/16 perettyó ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon jó nekem is az van egyetlen egy dolgot hiábnyolok belőle és az a wifi (ezért nem dobtam el a p990i met)Szép kijelző,türhető kamera,sok sok Ovi storeos ingyenes alkalmazás(adatforgalmi díjat azért felszámol)

szerintem a kate4goriáa királya (érintős telefon 40 ezer alatt)

de azért vannak hibái:

1,maga a dobozban van minden autós töltő,hátlapok,headset de a számomra legfontossabb az adatkábel külön megvehető(eredeti noki:3500 huf)

2,a javítása egy vagyon:komplett ház csere érintő lappal (kijelző elött egy átlátszó lap ami az érintést érzékeli)10 ezer huf felett (de strapa bíró és már fél éve használom keményen le esett aludtam rajta és egy kis karcon kivül meg az egyik hátlap repedésén kivül semmit nem tudtam vele kezdeni hogy szétmenjen tehát nagyon jó)

2010. dec. 26. 10:54
 4/16 perettyó ***** válasza:
100%
az autós és a töltö közt kimaradt hogy tartó tehát autós tartó és töltö :D
2010. dec. 26. 10:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Fél éve volt, hogy az osztályomba egszerre 3an is ien telefont vettünk. Az enyém 2 hétig tartott, mig a zsebembe semmi eröltetés nélkül el nem törött a képernyője, és drágább lett volna megjavittatni mint amennyit ért nekem a telefon, mert a Symbian nagyon primitiv és bosszantó. A másik 2 barátomé 3 honapig tartott, az egyiknek az aksija vágta tönkre a telefon használhatóságát és a harmadik meg teljesen csödöt jelentett. Szoval enyit a hires Nokia minőségről ,mert az érintőképernyősök piacán mintha kicsit romlott volna a helyzetük. Nekem most Sony-m van de bátran ajánlom a Samsungokat, melyet sokkal jobbnak tünnek a mostani Nokiáknál. Nincs velük semmi probléma, csak hát az előitélet....... Saját tapasztalatomból nem ajánlom neked, lehet azért a pénzért jó Androidos telefont vásárolni...
2010. dec. 26. 11:22
 6/16 perettyó ***** válasza:
100%

nem tudom hogy eröltetés nélkül hogy törik be a kijelző de vannak csodák .

de én bátran ajánlom neked mert a nokia az nokia nem recseg nem sajtból meg lekváros kenyérből van összerakva és nem majmok szerelik össze egy hánykolodó dzsunkán valahol a Dél-kinai tengeren amugy nem csak az én véleményem keresztapámmal egy időben vettük és még mind a 2 nagyon tökéletes

2010. dec. 26. 11:52
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem hallgatok azokra, akik a saját telefonjukat reklámozzák, mert elfogultak. (sajnos ez mindig igaz). Am igazad van, jó anyagokból van elkészitve, de azért a Symbian hagy némi kivánnivalót magaután. És most ne menjünk bele a globalizációba, de szted a Nokiákban levő processzorokat, képernyőket és egyéb kis elektronikai kütyüket hol gyártják??? Már rég nem azt kell nézni h mit hol gyártanak, hanem azt hogyan és h mit tesznek bele.... Én csak elmondtam a véleményem, tapasztalatom, de azt mindenki tudja és el kell ismejre h amig a Nokia nem hagy fel a Symbiannal és nem készit egy oan telefont, amely felveszi a harcot az IPhone-nal ,Samsungal, HTC-vel, addig egy jó vállalat, amely folyamatos prestige romlásban van....
2010. dec. 26. 12:04
 8/16 perettyó ***** válasza:
teljessen igazad van hogy a symbián elavult,öreg és lassu de nem sokára állítólag hoz ki valami új rendszert a nokia és remélhetőleg frissithető lesz arra ,és igen elfogult vagyok vele szembe de tudom nem tökéletes de mindig jobb mint az ár kategoriájának az átlaga
2010. dec. 26. 14:10
 9/16 anonim ***** válasza:
Symbian'3-ra gondolsz?
2010. dec. 26. 14:20
 10/16 perettyó ***** válasza:
nem tudom pontossan mi lesz csak azt hogy majd jön valami
2010. dec. 26. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!