Telefoncsere. Hogyan?
Figyelt kérdés
Karácsonyra egy Sony Ericsson Xperia X10 Mini Prot kértem. Felírtuk egy cetlire a nevét, és mamám ment be a boltba megvenni, ő intézte el. Megkaptam karácsonyra a telefont, csak az a baj, hogy SE Xperia X10 Minit kaptam (billentyűzet nélkül.) Előfizetéssel vettük, a t-mobilnál. Felhívtuk a t-mobilt, hogy ki lehetne-e cserélni, de azt mondták nem. Mit lehetne ilyenkor csinálni? Nagyon szeretnék olyat, amin van qwerty billentyűzet, mert ezen nagyon nehéz írni. :S A csomagolás még teljes egészében megvan.2010. dec. 25. 19:14
1/4 Tinker Bell válasza:
Szerintem erre is vonatkozik a 72 órás csere. Bár ha a T-nél azt mondták, hogy nem akkor nem. De ha odamész és nagyon szépen nézel rájuk, kedvesen beszélsz velük akkor lehet, hogy tudnak egy cserét eszközölni, tekintve, hogy tényleg nincs a ragasztás kikezdve, bontatlan doboz.
2/4 anonim válasza:
Ha már felbontottad, onnan csak akkor cserélnek ha rossz.
De akkor is csak ugyanolyanra.
Azért próbáld meg visszavinni.
3/4 anonim válasza:
Pont ezért nem szeretem a meglepetéseket ;D
4/4 anonim válasza:
Felbontottad már? Ha igen, akkor nem fogják kicserélni...:S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!