Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonmemória kezd elfogyni?...

Telefonmemória kezd elfogyni? Ez mi? Többi lent

Figyelt kérdés
Androidos telóm van Samsung Spica már jó pár programot meg játékot felraktam most az 1ik játéknál mikor játszanék vele kiírta ezt h: Telefonmemória kezd elfogyni. És ezért nem is nyitja meg... 13mb még van a telóban is a kártyán pedig 1,87gb hely még .. Milyen memória kezd elfogyni és miért?
2010. dec. 24. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Az a 13 Mb. Appot csak telefonmemóriába tud rakni. Használhatsz app2sd-t, ami sd kártyára pakolja az appokat, de az csak custom ROM-ra, vagy Froyora van.
2010. dec. 24. 22:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Én samsungomnál megoldható ez? Ha igen kifejtenéd bővebben a romos dolgokat .. ?
2010. dec. 24. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Itt olvasgass, itt találhatsz kedvedre való ROM-ot (a gyárinál általában gyorsabbakat), a topicokban le van írva a telepítés módja.

Ha nem találod meg neten a gyárit, akkor dumpold a sajátodat, hogy később vissza tudd rakni, ha pl. garanciálisan akarod javíttatni.

Dumpoláshoz le kell töltened az android sdk-t (google honlapján van fent), a telefonod USB drivereit, és ezt a használatit kell követned.

[link]

2010. dec. 25. 00:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Ez nekem nem lenne jó ?

[link]

2010. dec. 25. 11:57
 5/5 A kérdező kommentje:
vagy nincs vmi másik magyar fórum?
2010. dec. 25. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!