Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem értem a jeleket valaki...

Nem értem a jeleket valaki segítene?

Figyelt kérdés
xem van és egy rakat jelet rakott ki a telefon és a felét se értem akinek ilyen telefonja van írjon már ide és felvesszük a kapcsolatot
2010. dec. 23. 18:29
 1/10 anonim ***** válasza:
x?
2010. dec. 23. 18:34
 2/10 A kérdező kommentje:
bocs a 10 lemaradt x 10 em van a sima nagy teló
2010. dec. 23. 18:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Mégis milyen jelek?
2010. dec. 23. 19:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Közte van?

Linkeld be ...

[link]

2010. dec. 23. 19:40
 5/10 A kérdező kommentje:
pl olyan hogy két nyíl egymással szemben! mi az a program amire rálépek vagy telepítem pénzt vesz le érte? mi a G betű? aztán hová menti a blutuszon küldött tételeket? meg usb vel hogy kell küldeni a telefonra cuccot?
2010. dec. 23. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:

G: GPRS

A két nyíl pedig az, hogy van aktív mobilnet kapcsolat, szóval az egy elég szép összeg (már ha nincs mobilinernet előfizetésed)

Marketen lévő alkalmazások mind ingyenesek (a letöltés is meg a használat is) de ha nem wifin keresztül töltesz le akkor a szolgáltatód felé adatforgalmad lesz azért meg fizetsz. Az androidban elég sok alkalmazás van ami netet használ, mert a háttérben szinkronizál (pl. a naptár, gmail kliens, ha be vagy jelentkezve a beépített twitter, vagy facebook kliensbe) amiért megint fizetsz ha a mobilnetet használod. Ha nincs mobilnet előfizetésed akkor javaslom, hogy köss egyet vagy tiltsd le az ilyesmi kapcsolatokat (pl. APN droid segítségével).

A bluetoothon küldött fájlokat pedig a bluetooth mappában találod de kell egy fájlkezelő, hogy lásd. Pl. Astro.

2010. dec. 23. 22:50
 7/10 A kérdező kommentje:

és hogyan tudnám minden pénzes akármit letiltani? legfőképpen a 2 nyilat szeretném mert az gyakran előjön!!

és a Bluetooth on érkező fájlokhoz milyen program kell h meg tudjam tekinteni?

2010. dec. 24. 06:17
 8/10 anonim ***** válasza:

"tiltsd le az ilyesmi kapcsolatokat (pl. APN droid segítségével).

A bluetoothon küldött fájlokat pedig a bluetooth mappában találod de kell egy fájlkezelő, hogy lásd. Pl. Astro."

Tessék az utolsó két sor.

Amúgy a bluetoothon érkező képeket és videókat a galériában is megtalálod a zenéket pedig a zenelejátszó is feltünteti (bár a gyári lejátszó elég gagyi érdemes azt is lecserélni valami jobbra)

2010. dec. 24. 15:22
 9/10 A kérdező kommentje:
ebbe a telefonba nincs olyan h galéria mappa!! hol találom azt?
2010. dec. 24. 20:20
 10/10 A kérdező kommentje:
usb-én keresztül küldtem rá egy rakat képet amin az előző sony-mon ment! itt meg megnyitom a mappát amibe másoltam és azt írja ki nem támogatott fálj de szinte mindenre azt írja ki
2010. dec. 25. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!