4.-ére nem várom,elvileg! Középidőben úgy éreztem, volt pém, de nem éreztem annyira mint máskor! Terhes lehetek? Nem értem a jeleket!
Ennyiből nem lehet biztosra mondani, mikor volt péd, még azok is elbizonytalanodnak néha, akik ovu-tesztet, hőgörbét stb... használnak.
Hogy mi az a semmi, ami tegnap óta, azt pedig nem értem.
Nekem is hasonló a problémám! Elvileg én sem várom 4-ére! Az ovu-tesztem szerint viszont 5-6-ára nem várom (mivel 22-én volt pozitív)! Ám korábban már felmerült bennem, hogy kétszer volt peteérésem, mert 19-én volt egy halvány kétcsíkos ovu-tesztem, amit lehet, hogy ha előző nap is megcsinálok (de én hülye, elfelejtettem), akkor pozitív lett volna! 19-én voltak testi tüneteim: petefészek fájás, nyálka. Ez a petefészek fájás előjött 22-én is és erősebben. Akkor volt pozitív az ovu tesztem is!
Ehhez képest most úgy érzem, ma meg fog jönni! Vajon normális?
Te szedsz valamit esetleg, ami miatt kétszer lehetett volna pé-d?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!