Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki? vagy csak fére értem a jeleket?
5 évvel ezelött 1 partyban megismertem 1 lányt. Kiderült hogy ugyanott lakunk és közös haverjaink is vannak ezért 1ütt lógtunk még régen 1 évig köbö.
utána valahogy kimaradt az életemböl nemlátam/nembeszéltünk.
de most haverok által megint 1ütt lógunk, és ugyvettem észre hogy 3 emberrel viselkedik így a lány. mármint velük csak hülyül. velem kettesben próbál maradni/mindig rámír MSN en amint belépek/mindig próbál hozzám bujni.
akkor szerintetek bejövök neki ezek alapján?
2. kérdésem is lenne.
Haveromként tekintek a csajra és nagyon aranyos lány, szépen néz ki:) ösze is jönnék vele mert idővel ugy is megszeretném csak az a gond hogy haverom... és könyebb 1 ismeretlennel randizni mint az 1 ik haveroddal... valamien tippet tudtok adni hogy mégis hogy csináljam?:/
az oké hogy könyebb ugy hogy a haverom de
ha nemjön ösze a dolog vagy szakítunk akkor "vér" fog fojni... mert közös ismerősök közös partyhelyek stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!