Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik telefont...

Szerintetek melyik telefont érdemesebb megvenni? A Sony Ericsson x10 mini pro-t vagy a Sony Ericsson X8-at?

Figyelt kérdés
Irjátok le a jó és a rossz tulajdonságokat. Az X8 ban az nemtetszik hogy olyan kékes a hátulja és nagyon vastag. A mini pro az végülis teljes egészében tetszik csak olyan pici (mini)
2010. dec. 22. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem pótolod meg? Én is akarok venni csak nem akarok annyit költeni rá. Max 30.at. Na???????
2010. dec. 22. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Hello. x10mini pro felejtős, nagyon randa a kijelzője, kamera se csinál szép képeket. ha már x10, akkor a nagy. x8 az jobb, csak a kamerája gagyi (x10minipro még ennél is rosszabb). a 8as sokkal jobb döntés.
2010. dec. 22. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:
x10 mini pro szerintem :)
2010. dec. 22. 22:46
 4/5 anonim válasza:

X8-t mondanám, de nagyon béna a kamerája, szóval ha fontos neked a kamera funkciója, akkor inkább ne vegyél x8-t.

Másrészt vegyél inkább LG gt540 optimust, lehet, hogy rezisztív de nagyon érzékeny. Az x8-ban és x10 mini proban meg hiába van kapacitív kijelző, ha nem támogatja a molti-touchot.

2010. dec. 22. 23:08
 5/5 anonim ***** válasza:
A kettő közül egyértelműen a mini pro! Nekem mindkét telefon több ideig volt a kezemben és a mini prot nagyon megszerettem az x8-cal sem volt különösebb gondom de valahogy nekem nagyon gyenge. Amúgy meg a mini pronak nem rossz a kamerája, sőt.....
2010. dec. 22. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!