Vegyek érintős telefont? Megéri?
Csak mert manapság a tinédzserek 60%-ának érintőse van!
Nos szerintetek vegyek(ha igen milyet, kb. 35000-et szánnék rá), megéri...
Ja és tudom, hogy itt fogok kapni hideget meleget is szal ezt ne írjátok le PLS!
Figyelj - én nem vagyok telefonszakértő, csupán műszaki ember.
Személy szerint nem vennék érintőképernyőset, mégha minden második ember azzal is mászkál manapság. Lelki szemeim előtt már látom, amikor megjelenik a tömeges "érzéketlenség vírusa". És akkor az egész telefon használhatatlan lesz. Ugyanez volt a csúsztathatós telefonokkal is. Mindenki rá volt izgulva, aztán egy idő után elkezdett kikopni a sín.
Jó de na az iphone, gondolom akoriban volt vagy 300.000FT, de annyiért én nem veszek telefont, nem vagyok én hülye,bár akinek van pénze és már kínjába nem tudja elkölteni azt megértem! De 150.000FT fölött sem...
Az értőképernyős telefon tényleg nem 35.000ft kezdődnek amik megbízhatóak az tény!:) Szóval minimum 75.000Ft biztos rá kel hogy költs, én a helyedben inkább olyat vennék mint a Nokia is láttunk hogy oldalát szét lehet csúsztatni (pl.:N97) és ott van a billentyűzete, ami 100.000Ft alatt van már elég jó vétel szerintem!
CSAK azért, mert a többségnek érintőképernyős telója van?? O_o
Ne menj a tömeg után, egyébként meg érintős telót tényleg nem éri meg 50ezer alatt venni.
Vagyis van 1: Nokia 5230. Ez nem rossz telefon, az ára 35ezer körül van [függetlenül] :)
LG GT540 Optimus, Sony Ericsson X8...mind2 telefon 40 ezer forint, legjobb ár-érték arányú telefonok...mmind2 android operációs rendszer, wifi...itt kezdődik a jó érintős telefon...nekem optimusom van én csak ajánlani tudom...
igazából embere válogatja, hogy kinek melyik jobb...nem kell itt ócsárolni egyik telefont sem, akinek könnyebb kezelni a simát az vegyen olyat, aki szereti az érintős telefonok élményét az vegyen olyat...meg nemértem a nokia elfogult embereket sem...az LG-t, Samsung-ot szapulják, mikor a nokia kezdi egyre inkább elveszteni a fonalat és egyre jobban csúszik le, egyre kevésbé versenyképes...igenis van jó és rossz telefon minden márkából...sokat számít, hogy mire használod...aki dolgozik, folyamatosan hívják, gyorsan beüt pár új számot, gyorsan kell hogy kezelje, annak sokkal jobb egy rendes fizikai gombsoros telefon, aki szórakozásra is szeretné használni annak az érintős nagyobb élményt nyújt...viszont egy olyan érvvel, hogy már mindenkinek olyan van, csak azért ne vegyél érintőst...a meghibásodásról meg annyit, hogy bármelyik pillanatban akármelyik telefonnak lehet baja...függetlenül a kialakításától, márkától...nekem sem szétcsúsztathatós, sem érintős telefonokkal nem volt ilyen problémám, hogy sűrűn kellett szervizelni és az ismerőseimnek sem...természetesen nem érdemes olcsó, sokak által gagyinak tartott telefont venni, a jó telefonoknak megvan az ára, de ha szétnézel, olvasol teszteket, akkor nagyon jó telefonokat ki tudsz fogni
még egyszer mondom, én az LG GT540 Optimus telefont ajánlom...csak jót olvastam róla, tesztek és tapasztalatokból is, illetve a saját tapasztalatom is ez...ha lesz hibája az nem azért lesz mert rossz telefon, hanem azért, mert pont olyat fogtál ki...de ez minden típusnál így van...olvass teszteket!!
jó vásárlást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!