Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyiért tudok venni (tmobil)...

Mennyiért tudok venni (tmobil) olyan telefont venni amin van wi fi és bővíthetős? Ha lehet érintős

Figyelt kérdés
ha lehet minél olcsóbakat.
2011. jan. 5. 19:47
 1/7 perettyó ***** válasza:
nézd meg a tmobile webshopban de a legolcsobb 20 ezerért a tmobile vairy text 2
2011. jan. 5. 19:51
 2/7 bp1985 ***** válasza:
Normális érintőset ennyiért nem lehet kapni, főleg wifivel. Valami gagyi van, de az meg nem éri meg, mert többet szenvedsz vele, mint amennyivel többért normális telefont kapnál.
2011. jan. 5. 19:53
 3/7 A kérdező kommentje:
hát nekem egy Corby-m van de had ne mondajm miylen szar egy jószág
2011. jan. 5. 19:58
 4/7 bp1985 ***** válasza:
Látod, pont erről beszéltem.:) Ez a baj az olcsókkal, főleg amibe "minden" van. El tudod képzelni, hogy minél olcsóbban minél jobb legyen, az valójában milyen sz@r.
2011. jan. 5. 20:39
 5/7 A kérdező kommentje:
ajándékba kaptam szóval nem tudok mit tenni ellene :D
2011. jan. 5. 20:47
 6/7 A kérdező kommentje:
igazából én nekem a Corbyval 3 bajom van az egyik hogy nincs wi fi a másik az hogy halk a harmadik az hogy nem tudok memó kártyára menteni blotoothon
2011. jan. 5. 20:53
 7/7 A kérdező kommentje:

[link]

szerintetek ?

2011. jan. 5. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!