Milyen telefont ajánlanátok? Fontos kritériumok: érintős amoled kijelző capacitive, androidos (ha lehet 2.3 és magyar), legalább 5mpx kamera, vigye a divx xvid videókat, örülnék neki ha gorilla glass üvege lenne.
Eddigi kinézettjeim sorrendben:
1.HTC nexus one:
2.Motorola defy: pro vizálló, mindent tud. Kontra : nem magyar android
3.HTC nexus s: kicsit drága még. :S
4.Samsung galaxy ace: pro:gorilla glass üveg kontra: tft kijelző, nappal nem lehet látni a kijelzőt. nem tudja a divx, xvidet.
5.motorola xt 720: Nagyon bugos, leesik videózás közben 1-2fps re is!
Ezeket mind fórumokban olvastam, nincs tapasztalatom egyikhez sem!
Ha esetleg egy jobb befutót tudtok nekem ajánlani, vagy pro kontra véleményeitek vannak pls osszátok meg velem!
Ja igen a pénz is mérvadó lenne :D
40-80ezerig vagyok hajlandó elmenni.
Galaxi ace 3.5"
Motorola defy 3.7"
Galaxy S 4". :(
Motorola 3.7 is nagy, de ez még talán elmenne. :)
A Nexus S az mondjuk nem HTC gyártmány hanem Samsung. Amiket felsoroltál azok közül pont a Galaxy Ace tud magyarul, a Defy-hez meg állítólag lesz.
HTC Desire HD, Desire S, Desire Z, Incredible S, Wildfire S, Sony Ericsson Arc, Neo, Play ami még jó.
A divx, xvid videó támogatás az meg olyan dolog, hogy egy másik lejátszóval pótolható.
jó jó a galaxy S tényleg sok mindent tud, de nem én vagyok ennek a telefonnak a célközönsége.
Nem irodista vagyok, hogy csak ingben kellene tartanom, valahogy nekem olyan hajtsunk félbe egy a4es lapot aztán telefonáljunk feelingem van vele.
Túlságosan vékony a nagyságához képest és nekem olyan kis törékeny érzésem van vele szemben. Biztos rosszul látom, de belőlem olyan "nem egy masszív" telefon érzést vált ki. :( Azért nem szeretnék átesni a ló túloldalára, hogy én legyek a telefonért ne ő én értem. :(
Defy a legjobb befutó nálam, és ha tényleg lesz rá magyar nyelv, akkor sztem ő lesz a kiszemeltem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!