Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Bonthatok-e szerződést a...

Bonthatok-e szerződést a T-Home-nál ezért?

Figyelt kérdés

Mobilinternetem van. Amikor megkötöttem a csajszi azt mondta hogy 2 smst küldenek: 1-et amikor az adatforgaom felénél járok és egyet amikor elhasználtam és lelassítják.

Ma nézem csak hogy közel 2 gB-nál járok a 3-ból!!!! És hó fele van... mert ezek a f@szok nem írtak smst.

Mondjuk az eladó azt mondta, hogy az itt látott adatok csak hozzávetőlegesek.

Ha mégis belassítják, úgy hogy előtte nem kaptam róla üzenetet, akkor bonthatok szerződést?

Jah és alapból a délutános leállásuk - jó tudom h az már csak ilyen rajtuk kívülálló okokból történt és ezért nem lehet szerződést bontani, de felháborító!

2010. dec. 16. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha írásba foglalt az sms figyelmeztetés akkor igen, ha csak mondta a csaj akkor b*szhatod!
2010. dec. 16. 13:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ha bontani akarod a szerződésedet akkor 30 ezret kell kipengetned :S Én is fel akartam bontani és vigyorogva ezt vágták a képembe. (Természetesen csak akkor ha még nem járt le a hűségnyilatkozatod)
2010. dec. 16. 13:54
 3/9 anonim válasza:

Peti kérdése:

Ide vág, de nem akarok új kérdést nyitni: a lassítás meddig tart? Következő hótól már újra teljes a sávszélesség?

2010. dec. 16. 14:28
 4/9 A kérdező kommentje:

előzőre: én úgy tudom, hogy amikor új hőnapot kezdesz leveszik.

Hozzám: de ez nem számít szerződésszegésnek? Mert most én fogok szpni, ha küldik a fst akkor leállok az interneten a facebook, da, youtube és társaival és csak sulira meg üzletre használom... De mostmár tök 8 mert úgyse tartana ki..

2010. dec. 16. 14:52
 5/9 bp1985 ***** válasza:
yt-ra, fb-re nem is való mobilnet.
2010. dec. 16. 15:17
 6/9 A kérdező kommentje:

fb nem eszik sokat. Nekem a www.deviantart.com volt amit azóta 2* néztem meg :( pedig nagyon szeretem.

A youtube is sokat eszik, de a DA az mindent visz...

2010. dec. 16. 15:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Facebook semmi... Itt UK-ban 80%-nál, és 100%-nál küldenek SMS-t, nem értettél félre semmit?

Következő hónaptól persze visszaáll a Neted, az tuti. De lehet, hogy azért nem küldenek, mert hiába vagy túl, lehet, hogy a letöltésed még nem tart a felénél. Nekemis azt mondták itt, hogy oda-vissza nézik a forgalmat, de biztos statisztika szerint tudom, hogy csak a letöltést számolják. Itt legalábbis, otthon nem tudom mi a helyzet...

Leállás, kimaradás esetén nem bonthatsz szerződést, hacsak nem folyamatos, mert a szerződés apróbetűjében tuti van valami védelmi kritériumuk, de díjkedvezményt kérhetsz az adott hónapra. Persze nem 2 perc leállás miatt, de ha pár óráig eltartott, akkor írj egy szép levelet, megfogalmazva, hogy miféle anyagi kiesést jelentett a magánbizniszedben ez Neked...

2010. dec. 16. 16:26
 8/9 A kérdező kommentje:

:D:D a leállást az én is tudtam, mert tavaly meghalt az egész T-Mobile Mo-n, keresztapámék utána vitték át a céget a Pannon, most Telenorhoz, mert ugyebár az egész cég T-Mobile volt, a szállítóik szerte az országban nem tudták merre menjenek mit csináljanak hahaa...

De azt nem tudtam hogy lehet nekik levelet küldeni :) mondjuk nem tudom érdemes-e erre időt pazarolnom, mindenestre eléggé szidtam a felmenőiket aznap.

Az infót még mindig nem sikerült am megszereznem hogy hol írják hogy a felénél küldenek smst, mert a nyamvadt szerződésükben az áll h a díjcsomaghoz tartozóan "benne foglalt szolgáltatások"-at nem sorolják külön. Hát milyen szerződés ez?

2010. dec. 16. 20:16
 9/9 A kérdező kommentje:

LOL amiért mobilinternet a neve az adminok átrakták ebbe a kategóriába.

Ez am a laptopomhoz van, ilyen kis usb stick.

2010. dec. 16. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!