Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 15 évesen köthetek szerződést...

15 évesen köthetek szerződést T-mobillal?

Figyelt kérdés

2 éves hűséggel havidíjas csomagra

Másik: egy ember többször is köthet hűséggel szerződést?

2011. júl. 4. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:
majd 3 év múlva köthetsz
2011. júl. 4. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Havidíjas csomagra nem, mert havi jövedelmednek meg kell lenni! Egyébként igen, 14 év kor felett lehet
2011. júl. 4. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Én havidíjas vagyok, igaz 23 évesen, de semmi jövedelmes papírt nem kértek.
2011. júl. 4. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom, de végül is tőlem még személyit sem kértek -.-" igaz nem üzletben vettem hanem rendeltem, de később elolvastam, hogy személyi nélkül nem lehetett volna átadni... sőt a szállító alá sem írta a papírom...
2011. júl. 4. 22:55
 5/8 bp1985 ***** válasza:
18 éves korodba már köthetsz. Kérd meg anyudat, és majd ő köt neked.
2011. júl. 4. 22:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát én eddig dominos voltam most lettem előfizus és kérik a személyit! Anyámét elkérték és az ő nevéhez kötöttek még 1 előfizetést!

De amúgy 18nak kell lenned hogy te magad (egyedül) előfizetést köthess!!!

2011. júl. 4. 23:31
 7/8 Tubarózsa ***** válasza:

szia!

én még nem voltam 18 mikor anyuval vettünk egy előfizus telót. és az én nevemre. annyi volt csak h előre 10.000ft kellett befizetni, mivel még tanulo voltam.(igy nem volt rendszeres jövedelmem) amit 3hónap után jóvá irtak a számlámon. igaz ez vodafone, azóta is ott vagyok, T-mobile-nál kell megkérdezni. szerintem lehet.

üdv 21N

2011. júl. 5. 15:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. júl. 5. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!