Egy 14 éves is köthet előfizetéses szerződést?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és szeretnék venni a T-Mobilnál egy fekete Blackberryt részletre. A részletfizetés kezdőrészlete az 8451 forint. Ezután havonta kell fizetni 1670 forintot plusz még az előfizetést is ami 2990.
Nekem havonta 5000 forint a zsebpénzem ami azt jelenti, hogy pont tudom fedezni a költségeket. Persze az előfizetés 2990-ét nem szegném meg szóval az eredeti tervhez tartjuk magunkat.
Ha én beakarok menni a T-Mobilhoz, hogy vegyek egy ilyen telefont előfizetéssel és részletre akkor én aláírhatnám a szerződést vagy csak önálló keresettel rendelkezőknek adnak ki ilyeneket?
2011. ápr. 26. 10:39
1/7 anonim válasza:
csak szülők írhatják alá a szerződést...még 4 évet kéne várnod h saját magad írj alá egy szerződést
2/7 anonim válasza:
Csak 18. életévét betöltött személy.
3/7 anonim válasza:
Én vettem telefont az én nevemre meg minden de ott volt apa is úgyhogy nem tudom de atelefon az én nevemen van.
5/7 anonim válasza:
Részlet a T-mobile üzletszabályából:
" Előfizetői szerződés kizárólag a 18. életévét betöltött, gondnokság alatt nem álló személlyel köthető."
6/7 anonim válasza:
Azt viszont meg lehet csinálni h apukád a te nevedben írja alá :D
7/7 bp1985 válasza:
Nem tudsz venni. Viszont 14 évesen mire fogod használni a BlackBerry-t? Tisztába vagy vele, hogy mi az a BlackBerry, és kik veszik? Egy testőrt is fogadj magad mell, ha megveszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!