Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SE Xperia X8 Android Market?

SE Xperia X8 Android Market?

Figyelt kérdés

Üdv! az lenne a kérdésem, hogy a marektről letöltött programokért fizetnem kell? ha wifiről csatlakozok akkoris?

Emelett pár hasznos program nevet és rövid leírást elfogadnék amit megéri rátenni a telefonra. : )

2010. dec. 15. 17:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"igen fizetős a többiek hülyék:("

Ja, csak te vagy helikopter...

2011. aug. 28. 03:01
 12/17 GAbO1254 válasza:
van egy olgal a neve filecrop. com, a keresőrészne neírod hogy xxxx .apk (xxxxxxx=a progi neve)és rányomsz hogy keresés és kidob pár cuccot
2011. nov. 21. 00:57
 13/17 anonim válasza:

Szevasztok!!

Én azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet megnézni a letöltéseket xperia x8-on? Vagy egyáltalán honnan tudom hogy letöltötte e egyáltalán? [link]

Erről az oldalról hogyan tudok letölteni és installálni a telóra bármit is? PL.: itt: [link] details?id=com.srsdev.wallpapers&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcnNkZXYud2FsbHBhcGVycyJd

rámegyek az installed-re után kidob valami ablakot ott install és azt írja ki hogy "This app will be downloaded to your device shortly." ennyi.

Vagy gépen keresztül nem tudok semmit rátelepíteni a telóra?

2011. nov. 30. 18:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Telefonon van net?
2011. nov. 30. 18:25
 15/17 anonim válasza:

Nincs net előfizetve és wifi közelben sem vagyok, csak úgy lehet megoldani ha tudok csatlakozni az internethez telóval?

Mert akkor letöltöm marketről ha wifi közelben leszek, direkt azért kérdeztem hogy esetleg nem e lehet úgy megoldani hogy számítógépen keresztül rakok progit a telóra.

2011. nov. 30. 20:21
 16/17 anonim válasza:

Köszzi!!!

1 nap mire elbírálják a regisztrációmat, utána kipróbálom hogy működik. Akkor letöltöm gépre és onnan átrakom telóra és ott meg telepítem? Kell hozzá valami külön progi?

Mert ha "apk" fájlt töltök le akkor elvileg kell hozzá valami progi, mármint a telepítéshez.

2011. nov. 30. 20:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Fájlkezelő, pl. File expert.
2011. nov. 30. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!