SE Xperia X8 Android Market?
Üdv! az lenne a kérdésem, hogy a marektről letöltött programokért fizetnem kell? ha wifiről csatlakozok akkoris?
Emelett pár hasznos program nevet és rövid leírást elfogadnék amit megéri rátenni a telefonra. : )
Ha mobilinterneten vagy fizetni kell a netért, de ha wifin vagy nem.
Android Market 60%-a ingyenes
És Magyaroszágon nem lehet fizetősöket letölteni, azokat internetről töltöm le
Milyen alkalmazást ajánlok? :)
APNdroid. Egy gombnyomással letudod tiltani a mobilinternetet és ha wifiről vagy véletlenül se kerül semmi pénzbe.
"Milyen alkalmazást ajánlok? :)
APNdroid. Egy gombnyomással letudod tiltani a mobilinternetet és ha wifiről vagy véletlenül se kerül semmi pénzbe."
Régi kérdés volt, de mi a tökömnek kell ehhez program amikor a beállításoknál is egy gombnyomás és akár widgettel is lehet...
Légyszives írd meg hogy mi az a gombnyomás mert nekem nem sikerült ezt megoldani, és magyarországról igenis el lehet érni a pénzes alkalmazásokat így szívtam meg én is mert figyelmetlen voltam sajnos és letöltöttem jópár 700-800 de még 1200ftos alkalmazást is na de mindegy ez az én hibám, egyébként wifiről csatlakoztam és úgy tudtam meg hogy pénzért szedte le mert másnap egy másik kártyával ami nem előfizetéses és egy forint se volt rajta próbáltam letölteni pénzes programokat és nem töltötte le... az én előfizetéses kártyámmal persze szónélkül leszedte -.-'
Azért írjatok tapasztalatokat én is kíváncsi vagyok, nekem még új ez a telefon de egyenlőre nemtetszik mert állandóan küldi az smst hogy igénybe vettem a netet ennyi meg annyi lesz közbe meg wifiről csatlakoztam...na erre kössünk csomót.
Köszi a gyors választ de ez még nekem így is magas.
1. fogalmam sincs róla hogy mi az a widget.
2. nemtudnád lépésenként leírni?(megköszönném :$)
Bal menü gomb, kijelző alatt.
Alkalmazás felület rendezése majd hozzáadás majd a listából az adatforgalom.
Köszönöm ez sikerült, de valahol már alapból beállítottam hogy az adatforgalom legyen letiltva és azt fent kis ikonnal ki is hozza, de most ez mire jó hogy új alkalmazási felületre raktam az adatforgalmat?
Neharagudj ha kicsit betegesek a kérdéseim de nagyon kezdő vagyok még:$ és köszi az eddigis törelmes válaszokat :)
Mi a fizetős?
A free jelölésűek biztos nem...
Wifin letöltve még a netért se kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!