MElyik gyártja a legjobb telefonokat, úgy átlagban? Nokia, samsung, LG (. )?
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 19:25
12/15 anonim válasza:
Érintőképernyős telefonokban szerintem a Nokia nagyon le van maradva a Symbiannal x)
A Samsung felsőbb kategóriás [60ezer+] érintős telefonjai szerintem nagyon jó minőségűek, de az olcsó kategóriások ritkasz.rok. :P
Nyomógombos telefonban szerintem a Nokia viszi a pálmát!
14/15 FAKESZmester válasza:
a Nokia örök!
a samsung meg csak most belepakol mindent a telefonjaiba ami egy idöre fellenditi de sztem gagyi
sosem tetszettek nekem amugy az érintős telefonok nemértem mi benne olyan nagy cucc?
15/15 anonim válasza:
Egy előnye van (nokia e51 userként) az érintőképernyőnek, mégpedig az hogy jobban lehet rajt filmet nézni mint pl az enyémen :D
Amúgy meg sztem is fos, picit izzadt kézzel nyomkodni durva lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!