Szerintetek jó ez a telefon? Amit tud az alapján, illetve esetleg véleményt arról is h milyen külsőleg. Aki ért hozzá az válaszoljon. Ha esetleg valakinek tapasztalata is van írja le nyugodtan.
Eléggé átlag telefon,de nem olyan rossz
Nekem kifejezetten tetszik a GOld kiadás
Ha vissza keresnél itt egy kicsit a kérdések és a válaszok között akkor rájönnél arra hogy hülyeségre készülsz. Nekem is ilyen van és hidd el hogy rosszul fogsz vele járni. De remélem majd még jönnek még válaszok és ők is azt fogják írni hogy SZAR! :S
Esetleg egy Nokia 5230??
20:36 vagyok
Vannak kisebb szoftveres hibái, de ennyi pénzért nem zavaró. Viszont a szolgáltatóval vigyázni kell, mert úgy tudom, hogy a vodás és telenoros telefonokon csak macerásan, vagy egyáltalán nem lehet játékot telepíteni!
értem. hát való szinüleg akkor ez a telefon nem lesz. olvastam én is h valaki nagyon sok hibát leírt róla. elment a kedvem is tőle.
am lenne még 1 kérdésem, de ez nem ide tartozik. ha vkit törlök facebookon az ismerőseim közül azt ő látni fogja? kiírja majd neki v vmi?
első vok, Kb 6 ismerősömnek van ilyene és senkinek nem volt még baja vele..
De am meg ha elromlik akkor ott a gari:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!