Milyen a Nokia C6-os telefon? Valakinek tapasztalata vele?
lehet hogy későn érkezik a válaszom, de nekem 2 napja van, és szerintem rohadt jó. Ez előtt Samsung S8300-m volt, de visszatértem a Nokiához. Igaz még 2 napja van meg, de semmi gondom nem volt vele, eddig nem csalódtam. Alapból rengeteg alkalmazás van rajta (PDF meg Microsoft Office kezelő vagy olvasó, tömörítőprogram, csak hogy néhányat mondjak) Az érintőképernyője is tökéletes (kicsit szokatlan, mert 2 éve van ipod touchom, a samsungnak meg üveg képernyője volt). Talán annyi, hogy a billentyűzár gombja kicsit lötyög, vagy nem is tudom, de az nem valami masszív, és a hátlap teteje is mozog.
Ezek mind apró dolgok, szerintem amennyi pozitívuma van a telefonnak, ezek amellett elnézhetőek.
Ugye szétcsúsztatható a készülék, azzal óvatosan bánok, nehogy később kilazuljon.
Szerintem mindenképpen érdemes megvenni ezt a telefont, nekem nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!