Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akinek van se x10 mini proja...

Akinek van se x10 mini proja annak mi a tapasztalata jó telefon?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:
barátomnak olyan van, ő szereti és nem panaszkodik rá
2010. nov. 29. 20:38
 2/3 anonim válasza:

Én csak ajánlani tudom a telefont! Sokan leszólják, mert kicsi. De van egy mondás: Kicsi a bors de erős... A pro igazán sok mindenre jó! 5mp-eles kamerával és vakuval (ami videó készítés közben is használható!) nagyon szép képeket készít, a gépedre feltéve sem torzul jelentősen! A wifi-je is megfelelően működik, tehát ha olyan helyen laksz ahol van wifi nem fontos netes előfizetésre költened. Megbízható telefon, a qwerty billentyűre sztem panasz nem lehet. Igaz hogy kicsik a gombok, de a köztük lévő távolság megengedi, hogy nyugodtan nyomkodd, nem ütsz mellé semmit! Arra figyelj, hogy ha megveszed a telót, valszeg csak az 1.6-os androiddal van és nem a 2.1-essel. Az 1.6-osban a bluetoth nem használható, a 2.1-ben igen. Mindent egybe vetve, én szeretem. Gyors, megbízhaó. Na de persze használni is tudni kell :) ;)

17/F

2010. dec. 12. 20:19
 3/3 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előzővel!
2011. máj. 6. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!