Régóta gondolkozok azon, hogy melyiket vegyem meg. Samsung omnia2, vagy samsung galaxy s. Min a kettőnél számos érvem és ellenérvem támadt, de nem igazán tudok dönteni. Szerintetek melyik legyen? Ha leht légyszi érvet is írjato!
Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 15:54
1/2 anonim válasza:
itt te döntesz mert itt árkülönbség van de szerintem inkább a galaxi
2/2 Kromosome válasza:
Nos, véleményem szerint itt a legfontosabb tényező, az maga az ár.
A Galaxy S mindenben jobb az Omnia II-nél, de kivételt képez, hogy az SGS-en nincs vaku. A Galaxy-ban ugyanis:
- gyorsabb a processzor
- kiváló grafikus chip foglal helyet
- Super AM-OLED 4'-es, KAPACTIÍV érintő van
- több RAM / ROM található
- stb.
Az SGS ugye Androidot futtat, az Omnia II Windows Mobile-t, szerintem az Android egy korszerűbb, jobban testreszabható platform, mint az előbbi, de azért azt sem írnám le, 4 évig WinMo-t használtam, csak nem leszek hozzá "hűtlen"! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!