Xperia x10 mini pro vagy nokia c6-00, vagy egyéb?
Ez a kettő között filózok, Xperia X10 mini pro és a Nokia c6-00 között. A nokia x6-al a legnagyobb bajom a symbian op rendzser, javítsatok ki (szeretném) ha tévedek, de az android nem sokkal jobb? A mini proval pedig az aksi a nagy problémám és a kicsi kijelző. Véleményeket, tippeket szeretnék a két készülékről, az árat hagyjátok ki ezekből, azzal majd én összevetem. Ha egyéb készüléket ajánlotok akkor ugyanebben az árkategóriában maradjon és legyen oldalra csúsztatható QWERTZ-s billje viszonylag jó aksija, meg videó lejátszáshoz, zene halgatáshoz, fényképezéshez se legyen rosz.
Előre is köszönöm!
17/F
Az SE vivaz pro nem igazán győzött meg. Ma még nézelődtem meg fórumozgattam és a Samsung i5800 Galaxi 3at nagyon jónak találom, mindenki agyba-főbe dicséri, vodafonnal ha szerződést kötök akkor meg elég olcsón kijövök belőle. Esetleg nincs egy fizikai qwerty-s változata? vagy egy hozzá nagyon közel álló verzió?:) A Minit szerintem elvetem, mini helyett inkább a galaxy 3at venném, és azzal csak a nokia c6 tud versenybe szállni nálam.
Azt megtudjátok mondani, hogy a guglinak miköze van a galaxy 3hoz, azon kívül hogy (tudtommal) az android op-t ők csinálták(ják).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!