Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen érintőképernyős telefon...

Milyen érintőképernyős telefont ajánlotok? (Lent)

Figyelt kérdés
Lényeg hogy ne legyen lassú, mert mostanában próbáltam 1-2 samsungot és nagyon le vannak lassulva... Főleg facebookozásra használnám, azon kívül csak alap funkciókat. Eléggé Sony Ericsson párti vagyok, úgyhogy abban sem nagyon akarok változtatni. Esetleg van valami ötletetek? (elfogadható árban)
2010. dec. 3. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:

ha SE párti vagy akkor az X8-as felfrissítve már jó tempójú (nem tudom a fehérrel hogy állsz)

az X10 szép nagy meg minden, de az is egy csiga.

Samsung alsó kategóriás telói persze lassúak. A galaxy S viszont nagyon ott van

2010. dec. 3. 20:21
 2/10 A kérdező kommentje:
X8-nak nekem a menüje nem tetszik:/ vagy csak lehet először volt szokatlan, majd megszokom... köszönöm a tippet, majd mégnzem őket:)
2010. dec. 3. 20:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Azért én a helyedben a Galaxy 3-at megfontolnám... Az X széria SE-ban elég gyatra...
2010. dec. 3. 20:23
 4/10 A kérdező kommentje:
kb. milyen árkategóriában van?
2010. dec. 3. 20:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Feltöltőkarival olyan 50e most asszem.

De 1x többet ér a SE X-eknél.

Nem akarom nagyon lehúzni, mert én is 7 éven át SE párti voltam. (T610 utána K750i) de elment tőlük a kedvem...

Ismerősnek van ilyen X telója, hát nagyon megbánta, mindig élvezettel nyomkodja a G3-amat :)

2010. dec. 3. 20:28
 6/10 A kérdező kommentje:
jólvan, köszönöm:)
2010. dec. 3. 20:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Motorola Milestone: már csak a neve is elárul mindent:)

nagyon jó telefon, és batár nagy:)

[link]

[link]

2010. dec. 3. 20:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg, de szerintem az összes érintőképernyős telefon egy rakás sz@r. Nem amiatt,hogy nem tud semmit,persze,sok mindent tud,de nem egy tartós telefon. Vehetsz Nokiát, SE-t, LG-t, 2x leejteted, vagy rámegy 3 csepp víz és vége van. Nekem LG kp502-m volt az első,de egyben utolsó érintőképernyősöm. Megvettem egy rakás pénzért, majd fél évvel később eláztam egy nagy esőben, a telefon a zsebembe volt. Hiába szárítgattam napokig,meg vittem szervizbe vége volt. Nem lehetett bekapcsolni. Előtte 5 évig használtam, -s használom jelenleg is- a nokia 6300-t,és tökéletes! Pedig már ráestem részegen, a mekiben a barátnőm ráborított egy pohár kólát,semmibaja a telefonnak,5 éve alatt egyszer se kellett szervizbe vinni,és facebookozni is kiválóan tudok róla. Ha rám hallgatsz,ne vegyél érintőst...
2010. dec. 3. 21:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, erre van egy remek emgoldás, úgy nevezik készülékbiztosítás.

Havi 800 forint, és rablásra, lopásra, elázásra, vízbe ejtésre is érvényes.

Aki kifizet 60-70-80 ezer forintot egy telóért annak bőven megéri, és ha bekövetkezik a baj, a biztosító fizeti a javítást vagy új telefont kapsz.

2010. dec. 3. 21:10
 10/10 anonim ***** válasza:
így van 21:10!! meg azért már vannak elég komoly telefontokok is, nem az a sz@r műanyag, hanem vastag bőr...
2010. dec. 4. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!