Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az LG GS290 jó választás egy...

Az LG GS290 jó választás egy fiatal számára? (Lent részletesen leírva! )

Figyelt kérdés
Ilyen telót szeretnék, de sokan mondják, nem a legjobb. Most szeretném, ha leírnátok, hogy jó-e a telefon: zenehallgatásra, fotózásra, csak úgy unalomból bügykörészésre... Meg hallottam, hogy nincs magyar menü. Igaz? Mert a mobilaréna lg gs290es videójában magyar a menü. O_O
2010. dec. 3. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Ilyenem van. Telefonálásra teljesen jó. DE! 2 megapixeles a kamera, ami sz@rt se ér, nem fotózásra találták ki, szemcsés és nem túl éles képeket csinál. Hiába, telefon és nem fényképezőgép, de szórakozásra jó a kamera, másra nem. A zenehallgatástól meg marha gyorsan merül. Ha ez a 2 funkció neked nagyon fontos, vagy jobb telóra ruházz be vagy vegyél külön mp4et és fényképezőt. Egy telefon arra van, hogy telefonként használd, főleg az alsó árkategória. Mint ez. Mást ne várj tőle.

Amúgy jó kis teló, a menüje magyar (nemtom melyik hülye állítja hogy nem, minden teló magyarított, amit szolgáltató vagy független telefonos bolt árul)

2010. dec. 3. 18:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nekem most samsung e 250-em van, elég szar a kamerája, 0,3 mpx. XD Szal nekem jó lesz a 2 mpx O.O Mert azzal nagyon kockás(pixeles) videókat lehet csinni, a fotó nagyon homályos, nekem a 2mpx jó lesz. XD Zenehallgatásra nekem van mp4em, de figy, ha a tedon vannak zenék, akk át tudsz küldeni másik telóról másik telóra zenét, de az mp4 macerásabb. :S Bedugod, letöltöd a zenét, rámásolod. :S De am úgysem tudom majd sokat hallgatni max itthon, de itthon meg már mp4. xd szal ritkán hallgatnék, nem úgy, hogy minden másodpercben. XD tehát alkalmas ha csak úgy telefonálásra, sms küldésre.?
2010. dec. 4. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Arra teljesen jó. Én amúgy ajánlom, fain telefon, akksija is egészen jól bírja, árba is okés.
2010. dec. 5. 01:15
 4/5 anonim válasza:
Én nemrég ilyet vettem, menü magyar, nekem nagyon tetszik, ahhoz képest a hangzása se rossz, de a kamerája tényleg nem a legjobb, de pl ráraksz pár játékot és kb le se teszed. Én legalábbis így vagyok vele.
2010. dec. 6. 16:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen! :) Már ténylegesen eldöntöttem: ilyenem lesz.. Remélem nekem is így fog tetszeni, mint ahogyan leírjátok! :"D
2010. dec. 11. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!