Sony ericsson xperia x10 tapasztalatok?
A kérdésem azokhoz szól, akiknek van, vagy már próbálták. Jó telefon, meg éri megvenni?
Illetve még egy dolog, ez lenne az első érintőképernyős telefonom, és kicsit tartok tőle. Nem nehéz kezelni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Köszi szépen, ez eddig nem túl biztató:S
még valaki?
Pont a múlthéten jött ki a 2.1-es frissítés.
Na ez így már majdnem hibátlan, az üzemidő sokkal jobb lett, a oprendszer kétszer háromszor olyan gyorsan pörög, végre rögzít HD-ben. A multitouchos frissítés is érkezik nemsokára, szóval szerintem nagyon meg lesz elégedve aki ezt a mobilt választja. Számomra veri az iphone4-et...
A frissítéssel tényleg jelentősen gyorsult, szóval már nem lehet azt mondani, hogy akadozna. Szerintem az érintőképernyőtől nem kell tartanod, ez eléggé nagy ahhoz, hogy kényelmesen lehessen kezelni ;)
Egyébként az igaz, hogy nem siették el a frissítést, de már itt van és ez a lényeg. Az iPhone4-el szerintem nehéz az összehasonlítás, de ár/érték arányban biztos, hogy magasan veri, ebben egyetértek.
Jelentősen felgyorsult4 És amellett, hogy megjelent a 2.1, 2011 januárjában megjelenik még egy frissítés, ami lehetővé teszi majd a multitouch alkalmazást.
Illetve- bár ez csak kósza hír- de állítólag a sony ericsson török képviselője bejelentette, hogy 2011-ben hozzák a 2.2-t!
Biztató tapasztalatok....Nem gondoltam volna, hogy sokkal gyorsabb lesz frissítés után...
A kósza hírekben nem szabad hinni! Mindig csúsznak a határidőkkel... szerintem számoljatok rá legalább fél évet pluszba!
köszi a válaszokat!
Úgy döntöttem, hogy nem veszem meg végül. nem volt még ilyen telefonom, így nem merek bele vágni:D
Nokia N8 mellett döntöttem!
Azért köszönöm mindenkinek, mennek a pontok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!