Sony Ericsson Xperia X8. Vélemények? Tapasztalatok? Jobb,
mint a Nokia 5230? *
Figyelt kérdés
Telefont akarok venni, ez a kettő hasonló árban van, ezek között vacillálok. Melyik érné jobban meg? Melyik tud többet? Köszi előre is :)
2011. jún. 4. 21:36
1/9 anonim válasza:
fú ez ma már a hányadik ilyen kérdés :D
2011. jún. 4. 21:39
2/9 anonim válasza:
Én csak az X8ról tudok véleményt mondani. Szerintem nagyon jól eltalált telefon. Külsőre, méretre pont megfelel.(az anyagminőség lehetne jobb!)Nekem belsőre is teljesen oké, az alkalmazásokkal személyre szabható, mindent le tudtam tölteni, amire szükségem van. Szóval csak jót tudok róla mondani. Kellemes kis telefon. A Nokiákat én alapból nem szeretem, sokak szerint pedig azok a legjobbak. Dönts belátásod szerint.
2011. jún. 4. 21:43
3/9 anonim válasza:
Lehetne egy kérdésem ?
Mi a f@sznak nem lehet google-be beírni és megnézni a tulajdonságokat...
Annyi ilyen hülye kérdés van amit felesleges kiírni mert nincs értelme csak túl lusták az emberek....
(Ez nem csak neked szól hanem mindenkinek aki hasonló kérdést tett,tesz, és fog feltenni)
2011. jún. 4. 22:15
4/9 anonim válasza:
az még hagyján hogy mennyi, de ma ez a 4. mi a véleményetek az x8-ról kérdés.
2011. jún. 4. 22:31
5/9 anonim válasza:
x8 jobb mert androidos de azért nem tökéletes! nekem van sajnos. Játszani képtelenség rajta mivel nem támogatja a multitouchot így egyszere futni meg ugrani már nem lehet eleve, rádásul nagyobb játékokkal nem igen fog boldogulni nekem már az angry birds alatt is beszagadt. A kettö közül jobb az x8 azoprendszere miatt de én még1x nem venném meg eztse. Ha már androidos minimum ace...
2011. jún. 5. 09:09
6/9 A kérdező kommentje:
Miért jó itt pampogni? Megnéztem már a jellemzőket, nem is azt kérdeztem. TAPASZTALATOKAT sehol sem írtak a google-ban és főleg azokat vártam volna... Amúgy nagyon unatkozhattok, ha itt osszátok az észt. HA NEM AKARTOK NORMÁLIS VÁLASZT ADNI, AKKOR NE VÁLASZOLJATOK.
Akik hasznos választ adtak, azoknak köszönöm.
2011. jún. 5. 10:12
7/9 anonim válasza:
azért írtam így, mert aznap már 3-szor megválaszoltam ezt a kérdés, hogy mi a véleményetek az x8-ról?
2011. jún. 5. 10:24
8/9 hurikan23 válasza:
".asdfvb. válasza:
azért írtam így, mert aznap már 3-szor megválaszoltam ezt a kérdés, hogy mi a véleményetek az x8-ról?"
És kötelező neked mindig válaszolni, ha valaki az x8-ról kérdez?
Nincs neked valami fóbiád az xperia-kal kapcsolatban?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!