Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megvegyem? Bövebbe...

Szerintetek megvegyem? Bövebben lent

Figyelt kérdés

Sziasztok, nos az a kérdésem szerintetek megéri e megvenni

ezt a telefont. Nekem nagyon nagyon tetszik, de kiváncis lennék más véleményére. A teló neve: WG3.

Itt egy link: [link]

Jah és mégegy kérdés, aki már vásárolt erről az oldalról, az írja le hogy megvan e elégedve vele, stb.

Előre is köszi. ByBy

2010. nov. 12. 18:31
 1/7 anonim válasza:

hat nem tudom....ha neked teccik akkor vegyel ojat es kesz...mondjuk nekem nm jonnek be az erintokepernyos telok...:)

ha neked ez tetszik akkor ijet veszel es kesz...mondjuk h megeri e az az aratol is fugg:)

2010. nov. 12. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:

megnevedd

ez kinai

a htc hero kinai replikája

semmilyen kinait nemszabad venni

esetleg hauweit de mást nem

2010. nov. 12. 21:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát, mások pedig megvannak elégedve a kína telefonokkal, meg hát azt mondják róluk jó minőségűek. Szerintem 20ezerért megérné! :D
2010. nov. 13. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:

én nem venném mert..

1. nem derül ki hogy mekkora a kijelző mérete vagy 3 inch vagy 3,2 inch

2. 320*240-es felbontás nagyon gagyi a (feltételezhetően min. 3 inches) kijelzőmérethez, valami nem stimmel, a samsung u600nak van 240*320-as felbontása és az talán 1,8 inch

3. a megadott 320*240-es felbontás nem illik a telefon képéhez mert ez a méret egy olyan téglalap aminek a hosszabbik (320 pixeles) vízszintes!!

2010. nov. 13. 23:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Néztem a neten róla pár videót, és neméppen kicsi a kijelzője, ráadásul a kép minősége is jó szerintem :)

2010. nov. 14. 08:14
 6/7 anonim ***** válasza:

tegnapi 23:39-es vagyok

most én is néztem egy videót róla, ott nincs gond a kijelzőjével valóban, de én a leírás alapján mondtam véleményt amit linkeltél, ennek ellenére én még mindig nem venném meg

2010. nov. 14. 13:24
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát most HTC S730 am van és adatok alapján ennek sincs

jobb kijelzője :)

2010. nov. 14. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!