Szerintetek tényleg 3 hónapos kortól jó? Megvegyem neki? bővebben lent.
Azt írja már 3 hónapos kortól jó.Az én kisfiam 10 nap múlva hónapos,örökmozgó,folyton ugrál ha ölben van is,már nem elég ha ülhet,már lépegetni akar,s addig fészkelődik még a kezemet fogva állásba nem húzza magát.Nem akarom engedni neki,de nem bírok vele.:-)Ezért gondoltam egy ilyen rugós hintára karácsonyra.Mi a véleményetek róla?
Szia!
Nem értem teljesen, de ha jól sejtem most lesz 3 hónapos a kicsi?!
Mivel ebben a játékban leginkább "állva-ül" ezért én még nem javaslom mert megterheli a gerincét.
Az én lányom is három hónapos kora körül kezdte felhúzni magát és olyan volt mintha máris állni akarna, de nem szabad segíteni nemki még felállni mert ha a saját lábán áll megterheli a gerincoszlopot és később ebből baj lehet.Én mindíg lefektettem és tartottam neki a kezem, nem húztam fel hanem hagytam, hogy egyedül felüljön. De igazán akkor tanult meg ülni amikor egyszer addig tolatott míg fenékre érkezett, és az ülésből egy-kettőre állás lett, egyedül segítség nélkül állt fel a kiságyban 29hetesen. Szerintem hagyd hogy rájöjjön magától a dolgokra, tudom, nem könnyű mert ilyenkor jön a hiszti és megsajnálja az ember, de ez is az Ő érdekét szolgálja. Megvallom nekem sem volt könnyű. :)
De a babaugrálót akár most is megveheted ha már akciós csak még ne használjátok! Szerintem!
Remélem tudtam segíteni!
Üdv!
Most látom az kimaradt,hogy 5 hónapos lesz a kisfiam!
köszönöm a választ!
Az én lányomat 6 hónapos kora után tettem bele. (bár az ő mozgásfejlődése elég lassú, akkor még csak forgott)
Egyébként ez a 3 hónap szerintem hülyeség. Megnézném, hogy ki meri annyi idősen beletenni a babáját...
Szerintem szuper ajándék!
Igaz a fiam 6 hónaposan kapott, nagy siker volt:)
most is imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!