1 éves kisfiam is most kapott egyet a szülinapjára, csak ilyet: [link]
A babakocsiban állandóan állni akart, kész életveszély volt vele így menni sétálni, járni meg még csak most tanulgat. Így én is örülök, hogy ezt nagyon szereti, nyugodtan ül benne. :) Szerintem jó választás. Hóban meg majd szánkóval megyünk.
2010. okt. 7. 08:58
2/13 anonim válasza:
Szerintem ez nem jó neki. Hajtani kb. 2 évesen tudja majd pedállal, és a lába meg nem ér le róla, hogy lökje magát, így csak tologatni tudod benne. Inkább vegyél neki egy bébitaxit, vagy hasonlót.
2010. okt. 7. 08:58
3/13 anonim válasza:
Kedves második válaszoló: pont azért jó, hogy van lábtartója is, mert amíg nem tudja hajtani, te tolod. Egy bébitaxi ugyanilyen funkcióval rendelkezik, semmivel sem tud többet.
2010. okt. 7. 09:00
4/13 A kérdező kommentje:
Igen, igazából még csak tologatni akarom benne. A babakocsit végtelenül unja.
5/13 anonim válasza:
Felesleges még:)
én is vettem bicajt ilyen korán, és 1,5 évesen élvezte csak. Jövő tavaszt
rá lenne ez jó, télen a hidegben hogy takarod be? Ha elkezd járni ki akar majd szàllni' ebbe nem tudtam bekötni. Lábát sem a pedálra sem a lábtartóra mem teszi, le sem ér neki:) kormányt nem fogja még.
Később meg ha tekeri a zsiráftól nem lát ki:)
inkább az egyszerü smoby brechet bicajt nézd meg
6/13 anonim válasza:
Második vagyok. ha akérdező írta volna, hogy arra kell, hogy a gyereket tologassa, biztos mást írtam volna.
2010. okt. 7. 09:04
7/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ismerem az eladót, övé a www.bambino.hu, ha érdekel a bicikli, szerintem inkább ott rendeld meg, akkor nem sürget senki:)
2010. okt. 7. 09:04
8/13 A kérdező kommentje:
Most elbizonytalanodtam. Télen nem órákat vagyunk kint, hogy be kelljen takarni, meg amúgy is overálba van. Én tolhatom, akkor meg... még meggondolom.
2010. okt. 7. 09:05
9/13 anonim válasza:
Tényleg nem értem, hogy miért lenne felesleges. A kisfiammal azóta csak a triciklivel járunk sétálni, és a 10 hónapos baba is még a télen nagy eséllyel meg fog tanulni járni, így overáll kell majd rá, nem takargatni kell takaróval... Ha nincs hó, csak hideg, be van öltöztetve a gyerek, tök nyugodtan fogsz tudni menni vele ezzel sétálni.
2010. okt. 7. 09:05
10/13 anonim válasza:
09.04-nek ajánlom figyelmébe: "Igen, igazából még csak tologatni akarom benne. A babakocsit végtelenül unja."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!