Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos kislányomnak...

10 hónapos kislányomnak megvegyem?

Figyelt kérdés

[link]

Tapasztalatok? Ezt még télen is tudjuk használni ha nincs jó.

2010. okt. 7. 08:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miután válaszoltam, írta azt. Nem a kérdésben... de hagyjuk ezt. erre sem időm, sem türelmem. Én csak egy jó szándékú válaszoló vagyok, akivel ha nem értesz egyet, akkor nem...
2010. okt. 7. 09:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia! Én most fogok ilyet venni 1O hós kisfiamnak:

[link]

Nekem ez jobban tetszik és strapabíróbbnak tűnik, mint amit Te kinéztél, de persze mindenkinek más az ízlése... Mondjuk jobb élőben is megnézni, nem egyből megrendelni, hogy lásd, nem gagyi-e a műanyag, amiből gyártották. Mert nem olcsó mulatság, és ha pár hónap alatt tönkremegy, az dühítő. Én elmentem a Brendonba, megnéztem, és elég jónak tűnik..meg van rá garancia.

2010. okt. 7. 10:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha lányom lenne sem vennék ilyen csilicsálé triciklit neki, de látom, van kék színben is... fiamnak meg tuti, nem vennék. Én is inkább a brendonosra szavazok. Én is feltettem korábban egy hasonló kérdést, többségében azt a választ kaptam, hogy a hidegben nem fogom toligatni, inkább a babakocsi. Hááát... az overálos témát meggondolom, főleg, hogy tényleg, ha elkezd járni, úgyis ki kell szállnia a babakocsiból. Fél óra toligatástól még nem fázik meg, ha jól fel van öltözve, ha meg hó van (bár lenne annyi, mint tavaly volt) akkor meg úgysem ezzel mennénk. De akkor babakocsival sem tudunk menni :o)

A fiam is most 10 hónapos, lehet szülinapjára beújítunk azért egy ilyet... inkább, mint valamelyik FP csodát... :o)

2010. okt. 7. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!