Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyi a t-mobilnál az lg...

Mennyi a t-mobilnál az lg 502? melyik a biztosabb ár? (lent bőv. )

Figyelt kérdés

szóval megnéztem a T-mobile oldalán, ott azt írták tizenhét.

Aztán anyukám kapott árlistát (szeptemberi) ott huszonötezer volt. Ilyen kevés idő alatt ennyire zuhant az ára?

2010. nov. 12. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Dominóval 17990 Ft, előfizuval 3990 Ft jelenleg.

Igen esett az ára mert a t-nél kifutó modell lett, a készlet erejéig vásárolható utána már sosem!

2010. nov. 12. 18:30
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi :)

hűű akkor nem hiszem hogy addig még marad ilyen telefon. :\

vagy gondolom nem sokan keresik, mert azt mondják gagyi telefon. vagy sokan vesznek ilyet?

2010. nov. 12. 18:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Akárki akármit mondhat, szerintem szuper egy mobil, jóval többet ér mint az ára.

Nekem is ez van, melóban is nyúzom és semmi baja.

Nincs probléma a kijelzővel, 7 napig még akkor is kitart az aksi ha zenét hallgatok-netezek és persze a munkám miatt állandóan beszélgetek, nem lassú a szoftvere-egyszóval bárki bármit állít róla ezt a telót csak ajánlani tudom!

2010. nov. 13. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!