Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van ez segitene valaki?

Miért van ez segitene valaki?

Figyelt kérdés
Van egy nokia 5800-ás telefonom és nem tudom használni a wifit rámegyek h web'n'walk és kiirja hogy acsomagkapcsolt kapcsolat nem áll rendelkezésre a müvelet nem végrehajtható am 20-as vagyok de ki let üttetve a telefon (30-as volt)
2010. nov. 12. 17:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

És mielőtt megkérdeznéd valószínüleg hozzáférési pontot is szerkeszteni kell mert a függetlenítéskor mindent kitöröltek!

Máskor gondold meg hogyan függetlenítesz, ha nem az illegális és szoftvergyilkos kódos/szoftverest választod akkor jobban jársz!Vettél volna egy függetlenítő simet kétezerért, 1 perc alatt magadnak berakod és már független is a telefonod!

2010. nov. 12. 18:06
 12/13 A kérdező kommentje:
ha vmi nem világos rem számithatok a segitségedre
2010. nov. 12. 18:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Pontos választ nem tudok, de én ebben a szituban a következőt tenném, mert hogy miért nem megy azt csak szisztematikus közelítéssel lehet kideríteni.

1. Bekapcsolom a WiFit a routeremen, ha megy a kapcsolat, akkor nincs hardver és kapcsolódási hba.

2. Ha ez nincs, akkor keresek egy ismerőst, egy laptopot vagy bármit, ahol szabad és megengedett bárki kapcsolódása.

3. Ha ez sincs (én megtettem, amikor egy emailt vártam, és pont "átépítették" a net kapcsolatomat), odaállok egy McDonalds mellé, ott van az a bizonyos AP, és megkísérlem a kapcsolatot, menni kéne.

4. Véletszerűen utcán sétálva bekapcsolt WiFi jelkeresővel max. 50 méterenként találtan olyan le nem védett hálózatot, ahol a tulaj nem védte le. Azért az 2 dolog, hogy jelkereső talál hálózatot és a teló WiFij,mint adó, képes-e elérni.

Példa: a jelkeresőm /nekem PDA-m van, arra telepítettem/ már a 91-es térerőt is jelzi, azon túl azt is védett vagy szabad préda, de csak 70 alatti térerejűvel elfogadható a kapcsolat.

2010. nov. 12. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!