Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van ez segitene valaki?

Miért van ez segitene valaki?

Figyelt kérdés
Van egy nokia 5800-ás telefonom és nem tudom használni a wifit rámegyek h web'n'walk és kiirja hogy acsomagkapcsolt kapcsolat nem áll rendelkezésre a müvelet nem végrehajtható am 20-as vagyok de ki let üttetve a telefon (30-as volt)
2010. nov. 12. 17:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Milyen hálózatra kívánsz csatlakozni? Tudod hol vannak a Telenornak szabadon elérhető AP-i?
2010. nov. 12. 17:32
 2/13 A kérdező kommentje:
kezdjük ott hogy nekem olyan nincs a telefonon hogy web amit minden tájékoztato videóban látok elméletileg onnan lehet csatlakozni a wifire de nekem nem sikerül:S
2010. nov. 12. 17:41
 3/13 A kérdező kommentje:
amugy mi az az ap
2010. nov. 12. 17:42
 4/13 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott hogy a wifit nem a web n walk -ban kell bekapcsolni!(Két különböző dolog)A web n walk a készülék saját internet böngészőjét takarja, tehát fizetős net!Ezzel azért nem tudsz jelenleg netezni mert a függetlenítés előtti szolgáltató beállításait tartalmazza, át kell írni őket a jelenlegi szolgáltató beállításaira!

Wifit pedig keresd a menüben!

2010. nov. 12. 17:48
 5/13 A kérdező kommentje:
konkrétan a menüben hol?
2010. nov. 12. 17:50
 6/13 anonim ***** válasza:
AP= acces point. Egy olyan WiFi "netpont", amin keresztül lehet a netre kapcsolódni. hatótávolsága nem több 50 méternél. És akkor még szabadnak is kell lenni, mert nagyon sok hálózat titkosítást használ /WEP, WPA/, hogy csak azok forgalmazhassanak rajta akik jogosultak. Értheted úgyis, akik fizettek.
2010. nov. 12. 17:53
 7/13 anonim ***** válasza:

Wifi szeretnél? A használati útmutató 88.-tól a 93. oldalig elolvasod és már tudod is hogyan kell!

Web n walk menüben a szolgáltató webhozáférését találod(wifit ne is keresd) de az más tészta!

2010. nov. 12. 17:54
 8/13 A kérdező kommentje:

Jelzi fennt a ha van a közelben wifi rámegyek nem kér kódot rámegyek h csatlakozás csatlakozik utánna böngészés inditása és kiirja ugyanazt a a csomagkapcsolt kapcsolat nem áll rendelkezésre!

előfordulhat hogy nem müködik a függetlenítés óta a wifije a telefonnak?

2010. nov. 12. 17:57
 9/13 anonim ***** válasza:

Mondtam hogy olvasd el a könyvet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csomagkapcsolt hozzáférési pontot kell szerkeszteni mert valószínüleg törlődtek a függetlenítés során.91.oldal

Ha megszerkeszted máris műkszik a wifid!

2010. nov. 12. 18:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Oké köszi a segítséget
2010. nov. 12. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!