Sonyi ericsson x10 mini pro telefonom van és egyáltalán nem értek hozzá de még részletes leirás sem találtam rolla valaki segitene?
Komolyan gondolod, hogy leírjak mindent? 100 oldal...
Ráment 3 percem, de megkerestem Neked, és megint én tartozok Googlee barátomnak egy sörrel, lassan lerészegedik...
Jesszus...
gúglizz adobe readerre, telepítsd, a beélülőket is a böngésződbe, aztán megnyitja, hogy tudtál eddig élni nélküle?
Egy telefont nem fogsz úgy megtanulni használni ha valaki leírja. Neked kéne kipróbálni minden funkcióját, meg kell tanulni/szokni a kezelését. Erre az egyszerű kis feladatra meg nem kifogás az, hogy nem értesz hozzá. Nem is kell hozzá érteni. Épp az benne a lényeg, hogy magad tanulod meg a dolgokat. Szép lassan megtanulod a dolgokat, felfedezed a telefont, megtanulod használni és a végén érteni fogsz hozzá.
Azonkívül rengeteg oldal van ahol egy kis részletes ismertető van az androidoról.
Akkor pdf fájl. Ehhez le kéne töltened egy olvasó programot. Ott a google, keresel vele egyet, letöltöd, telepíted és kész.
Meg egy jó tanács. Ha nem sikerül megszoknod a rendszert, nem fogod tudni normálisan használni a telefont akkor jobb ha eladod. Inkább legyen egy olyan telefon amit tudsz kezelni és használni, mint egy olyan amit nem tudsz.
Első vagyok, összefoglalnám...
Tölts le a PC-re egy AdobeReadert (ingyenes), ezt telepítve már el tudod olvasni a *.PDF fileokat...
Tényleg nem tudok a 100-ból (persze nem mind kell) 20-at se leírni, annyi viszont kell...
Induláshoz legalább..
Ha kérdésed van írj, megpróbálok rá válaszolni.
Ha 1 kérdést teszel fel, lehet ide tudom másolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!