Szerintettek érdemes egy samsung S5230as telefont lecserélni egy nokia E66ra? Vagy megbánám?
Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 19:12
1/7 bp1985 válasza:
Azt bármire. Még egy 5110-es nokiára is megéri.
2/7 anonim válasza:
persze a nokia az jó!
A felértékelést nagyon megköszönöm!
3/7 anonim válasza:
Akik S5230-t használnak, elégedettek vele, nemhiába adnak el ennyit.
Ha nem vagy kocka, és nem érdekelnek nagyon a technikai dolgok,szerintem az S5230 teljesen jó telefon.
Én nem cserélném le egy Nokiára, a nokia egy SZAR!(már bocsánat:D)
De ezt neked kell tudnod!:)
4/7 A kérdező kommentje:
én is elégedett vagyok a telefon mükődésével...csak a nokia fele húzz pl a wifi...köszönöm az eddigi válaszokat!!
2010. nov. 13. 13:04
5/7 anonim válasza:
a nokia mióta szar te gyerek az s5230 at csajok vesznek mert rózsaszínbe van és olcsó már volt csomó kérdés erről és az s5230 at tömegesen küldét vissza a szervizbe és a nokia volt a világvezető pár éve de nem baj
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is a nokiák a legjobban:) ez az első telem ami nem nokia:) de már nem bírom türtöztetni magam:PPP
2010. nov. 13. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!