Tudtok nekem telefont ajánlani?
Mennyi az az olcsón? Elfogadható árban ha jót is akarsz, akkor egyértelműen ő:
57 ezer pénz ;)
Ilyen pl. a Sony Ericsson Xperia X8 olcsó ugyan de nem egy hiper szuper telefon de nem mondom, hogy rossz , bár ha még nem volt okos telefonod akkor ez tökéletes, és az ára se olyan vészes valahol láttam, hogy kártyásan 35 ezer Ft és lehet kapni rózsaszínben is remélem tudtam segíteni ;)
nagyon jó teló az x8, csak meg kell piszkálni :D
kamera meg sztem nem létfontosságú
Ha lány vagy, és androidos telefon kell, és itt kérsz ajánlást, akkor minden bizonnyal nem értesz hozzá.
Tehát feltételezem, hogy te egy belépő androidos lennél, minden bizonnyan nem használnád ki az oprendszer előnyeit, tehát jóformán csak smsezésre, telefonálásra, fotózgatásra kellene a telefon.
Ebben az esetben LG optimus one.
Ha mégsem illik rád a leírás, ha egy fikányit konyítasz az androidhoz, ha különböző programokat szeretnél futtatni rajta, amiket esetleg hasznosítanál is (jegyzetek, meg dokumentumszerkesztő, meg egyebek.) akkor HTC wildfire S.Habár rózsaszín nincs belőle, de van lilás színű, kicsi, kompakt, minőségileg van összerakva, S-On-os; hogy még véletlenül se törd a kis buksid törésen, és egyéb hackelésen, a kijelzője szép képed ad, Sense UI, gyorsabb az átlag hasonló kaliberű telefonoknál, és a gingerbread egyik legfrissebb rendszere pörög rajta.
Lefogadom, hogy számodra a telefon presztízst is jelent, tehát egy olyan eszköz is, amivel megmutathatod, hogy te vagy A csaj a fronton....akkor ezt ajánlom.
# 4/9
az összes szolgáltatónál jár hozzá az 5 féle hátlap ?:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!