Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Elég régi telefonom van,...

Elég régi telefonom van, szeretném lecserélni. Aug végén megyek ki Angliába egy évre. Érdemes inkább kint venni telefont? Milyen gondok lehetnek belőle?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem mindegy hogy hol veszed meg.

előtte azért nem árt nézegetni az árakat, illetve ha külföldön veszed meg akkor a garanciát a készülékre..

ja meg hogy a sim kártyád jó e benne

2009. júl. 8. 20:51
 2/4 anonim válasza:
Szia,Mindenképpen érdemes.Én félévet éltem kint,s jobban megérte. S egy jótanács ha olcsón akarsz hazatelefonálni akkor van kint a T-mobilnak egy kelet europa csomagja,aminek keretében mobilt itthonra 15ft-ért ,vezetékest 45 ft-ért tudsz hivni percenkent.Nem vicc! Tényleg ilyen olcsó:)
2009. júl. 8. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:
az előzőhöz hozzátenném azt,hogy vannak olyan internetes programok (voip) amivel akár ingyenesen is lehet. persze nem teljesen ingyen, de nagyon olcsó.
2009. júl. 9. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne felejtsd el, hogy rendes magyar végű töltőt kell majd beszerezned, mert kint más a konnektor.

De megéri kint venni.

2009. júl. 10. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!