Elég régi telefonom van, szeretném lecserélni. Aug végén megyek ki Angliába egy évre. Érdemes inkább kint venni telefont? Milyen gondok lehetnek belőle?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 20:48
1/4 anonim válasza:
szerintem mindegy hogy hol veszed meg.
előtte azért nem árt nézegetni az árakat, illetve ha külföldön veszed meg akkor a garanciát a készülékre..
ja meg hogy a sim kártyád jó e benne
2/4 anonim válasza:
Szia,Mindenképpen érdemes.Én félévet éltem kint,s jobban megérte. S egy jótanács ha olcsón akarsz hazatelefonálni akkor van kint a T-mobilnak egy kelet europa csomagja,aminek keretében mobilt itthonra 15ft-ért ,vezetékest 45 ft-ért tudsz hivni percenkent.Nem vicc! Tényleg ilyen olcsó:)
3/4 anonim válasza:
az előzőhöz hozzátenném azt,hogy vannak olyan internetes programok (voip) amivel akár ingyenesen is lehet. persze nem teljesen ingyen, de nagyon olcsó.
4/4 anonim válasza:
Ne felejtsd el, hogy rendes magyar végű töltőt kell majd beszerezned, mert kint más a konnektor.
De megéri kint venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!