Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gyakran látni, hogy a szájuk...

Gyakran látni, hogy a szájuk elé tartva, kihangosítva telefonálnak. Ez jobb, mint a fülhöz tartott verzió?(sejtem, de nem tudom! )

Figyelt kérdés
Telefonálás

#mobil #telefonálás #Kihangositott
ma 11:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ennek van egy továbbfejlesztett változata, amikor videóhívásban a kezében van, nem emeli fel.

Így a hívott fél nézheti előben a másik tokáját és hasát alulnézetből, amíg az bámészkodik.

Egyszer hívott így fel egy barátom, többször megkérdeztem, hogy most hozzám beszél e.

Végül letettem, mert meguntam az orrlukát.

ma 13:48
 12/21 anonim ***** válasza:

Két szituációban látom indokoltnak:

1. Van bluetooth fülese, aminek viszont nincs (vagy rossz) a mikrofonja. Mikor ilyenem volt, én is a fent leírt módon telefonáltam - én a fülesben hallottam a másik felet, és a telefon mikrofonjába beszéltem. (Ekkor persze nem volt kihangosítva)

2. Ha többen vagyunk, és közösen hívunk fel valakit, akkor így mindenki jobban hallja és a hívott fél is jobban hall mindenkit.

Egyéb esetekben én se értem, miért/mire jó, de marha idegesítő tud lenni nyilvános helyen.

ma 14:17
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
ėn ilyet csak itthon a lakásba csinálok ha pl orvost hivok fel akkor kihangositom vagy mondjuk mosogatok és anyuval beszélnék ,nyilvánosan ilyet nem csinálok
ma 14:19
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Tudom, hogy ezt a jelenséget divat utálni, de sokan egész egyszerűen azért csinálják így, mert elég jellemző betegség sok telefonnál, hogy idővel nagyon elhalkul a felső hangszóró (beszédhangszóró?). A mostani 3 éves telefonomnál is ez a helyzet, pedig ez felső kategóriás, az előzőnél is ugyanez volt. Persze csendesebb körülmények között így is megoldható a nem kihangosítva telefonálás, mert még nincs baja a hallásomnak, de pl. apám kénytelen már a kihangosított verziót használni...
ma 14:49
 15/21 anonim ***** válasza:
48%

Életemben nem tapasztaltam még ilyet, és ismerősöktől se hallottam hasonlót soha. Annyira nem lehet tömeges probléma.

Ha mégis előfordul, akkor: szerviz, új készülék, fülhallgató, vagy nem nyilvános helyen intézett hívások segíthetnek.

ma 14:55
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
14 Ki kene pucolni a koszt belole.
ma 14:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem jobb, feltűnési viszketegség
ma 15:50
 18/21 anonim ***** válasza:

"Életemben nem tapasztaltam még ilyet, és ismerősöktől se hallottam hasonlót soha. Annyira nem lehet tömeges probléma."

Attól, mert te nem tapasztaltál valamit, még nem azt jelenti, hogy nem fordul elő, főleg hogy nekem kettővel is előfordult és még a családban is van ilyen telefon jelenleg is.

Másrészt őszintén, te elvinnél egy x sok éves, alsóbb kategóriás telefont szervízbe csak ezért? :) Ugyan már, többe kerülne az egész bohóckodás, mint a telefon használt értéke.

"14 Ki kene pucolni a koszt belole"

Nem koszos, nekem is mindig ez volt az első ötletem.

ma 16:02
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy "nem fordul elő", azt mondtam hogy "nem tömeges probléma".

És igen, ha a telefonom alkalmatlan lenne a legalapvetőbb funkciókra, akkor elvinném szervizbe vagy lecserélném.

ma 16:29
 20/21 anonim ***** válasza:

"És igen, ha a telefonom alkalmatlan lenne a legalapvetőbb funkciókra, akkor elvinném szervizbe vagy lecserélném."

Nem alkalmatlan rá, csak kissé kompromisszumos. :) Mondjuk már 15+ éve nem maga a telefonálás egy "telefon" legfőbb funkciója. Ezek zsebszámítógépek, amik mellékesen tudnak telefonálni. Rengeteg ember még csak nem is telefonál nemhogy napi, de talán heti szinten sem.

ma 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!