Iphoneról hová lettek a publikus IOS béta verziók?
Figyelt kérdés
2024 augusztus, szeptember és októberében hetente jött ki, új publikus béta verziók! Aztán október végén mintha megszűntek volna! Legalább 3 hete nem jön ki újabb publikus béta verzió. Viszont aki a publikus bétában van, mint én is. Azok is meg kapták a végleges IOS 18.1-et. De azóta mintha eltűntek volna az IOS publikus béta verziók! iPhone 15 Pro Max és iPhone 16 kb. 3 hete nem talál publikus béta verziót. Csak azt írja ki hogy IOS 18.1 Napra kész. Tudja valaki mi lett a publikus bétákkal? És azt is tudja valaki hogy mikor lesz újabb publikus béta verzió?nov. 12. 13:51
1/4 anonim válasza:
Most megnéztem, nekem a 18.2 bétát kiadja ha a public bétát bekapcsolom
2/4 A kérdező kommentje:
Ma este még nem néztem. De ilyenkor este már nem szoktam frissítgetni.
nov. 12. 19:04
3/4 A kérdező kommentje:
A régebbi / tavalyi (2023-as) kiadásun szoktam bétázni. Most jelenleg a végleges 18.1-es IOS van rajta. De mint írtam ma este még nem néztem, hogy van-e már új béta. A legújabb iPhone 16-os-on egyenlőre biztos hogy nem fogok még bétázni. Mivel annyira új, (iPhone 16) hogy még csak egy hete vettem. Igy az új iPhone 16-on nem merek bétázni még. Ráadásul elsődleges / fő készüléknek szántam, a réggebi tavalyi modelt le váltani. Igy a tavaly modelen már jobban merek bétázni.
nov. 12. 19:09
4/4 anonim válasza:
Pedig érdemes este nézegetni, mert az epül központjában Kaliforniában ilyenkor van délelőtt. Ott -9 órával arrébb vannak.
Ezért vannak a bemutatók is este 7-kor, olyankor ott délelőtt 10 van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!