Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple/iPhon-on ez így megy?

Apple/iPhon-on ez így megy?

Figyelt kérdés
Android használó vagyok, nem is értek annyira az apple holmijához. Párom viszont igen és nekem adta előző telóját (14 pro max), mert vett egy 16-ot. Tudom, hogy a macbook, füles, karóra, tablet mind úgy össze vannak kötve, hogy ha 60km odébb megmozdul a füles, akkor már írja itthon minden, hogy odébb ment riadó. Az előbb a saját telóján (16) nyomott egy screent és az én hátteremet (14) fotózta le. Ez az egész most azt jelenti, hogy bármikor akarja, látni fog mindent és kémkedni, meg leskelődni fog a régi telójában?

ma 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt csak az történt, hogy az új telefonjára az előző telefonján lévő mentést tette fel, így minden ami a régin rajta volt, az átkerült az újra is.

Mivel az icloud szinkronizálás be van kapcsolva, így az egyik eszközön elkészített fotó látható a másik eszköz galériájában is.

Valszeg a saját hátterét fotózta, csak mivel a 2 telefonon ugyanolyan, ezért hihetted azt hogy az a tiéd.

Amúgy a beállításokban a fióknál ki tudsz jelentkezni az ő icloud fiókjából, és tudsz csinálni egyet magadnak, az már a saját önálló fiókod lesz.

ma 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Amit neked adott i14 PM azon lépj ki az Ő Apple ID fókjából, majd csinálj egy teljes (összes tartalom és beállítás törlése) visszaállítást a telefonon. Majd miután újraindult regisztrálj rajta egy új saját Apple ID fiókot a és onnantól lesz teljesen a tiéd.
ma 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Így: [link]

A biztonsági mentés rész nem kell, mivel már az új telefonján rajta vannak az adatok, ha ugyanazzal az Apple ID-val folytatta.

ma 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk ennyiből megállapítani hogy mit csinált. Bennehagyta a saját apple fiókját, vagy milyen megosztást álllított be.

A legjobb az hogy ha teljesen legyalulot a telefont és csinálsz magadnak egy külön apple fiókot. Így aztán te mondhatod meg hogy mit osztasz meg vele vagy mit nem.

ma 13:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Miután átköltözött a 16-ba, teljesen legyalulta a 14-et. Én utána regisztráltam egy saját apple fiókot és az alap beállításokat mint nyelv, face id, jelkód stb megcsináltam. Ez után került a kezébe és csinált screent, ami egyébként mind a kettő telefon képtárában szerepel. Egyébként azt mondta, hiába törölte ki többször is a 14-et, még mindig szerepel az icloudjában, vagy hol.
ma 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!